Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Parvekkeiden ja terassien koko voi vaihdella. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut huoneissa, joissa on merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotellissa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parvekkeiden koko voi vaihdella. Yhden hengen vuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 henki.