2-kerr. yksiö

Kaksikerroksinen yksiö, jossa terassi tai parveke. Sisääntulokerroksessa on yhdistetty olohuone ja keittokomero, kolme vuodesohvaa ja kylpyhuone. Yläkerrassa on parivuode. Avoin pohjaratkaisu kerrosten välillä. Minikeittiössä on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jokaisessa huoneessa on tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa kylpyamme ja wc. Siivous 6 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Superior-kaksio

Superior-kaksio, joissa on parveke tai terassi. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevy ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 6 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita parvekkeella tai pienellä terassilla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä terassilla tai parvekkeella. Yhdistetty makuuhuone/minikeittiö. Parivuode. Minikeittiössä jääkaappi, yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku sekä wc. Siivous 6 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.