2-kerr. yksiö

Kaksikerroksisia yksiöitä terassilla tai parvekkeella. Alakerrassa yhdistetty olohuone/minikeittiö, kolme vuodesohvaa, tv satelliittikanavilla ja kylpyhuone. Yläkerrassa parivuode ja tv satelliittikanavilla. Kerrosten välissä avoin pohjaratkaisu. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku sekä wc. Siivous 6 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Superior-kaksio

Superior yksiöitä, joissa on parveke tai terassi. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevy ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita parvekkeella tai pienellä terassilla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa jääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä terassilla tai parvekkeella. Yhdistetty makuuhuone/minikeittiö. Parivuode. Minikeittiössä jääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku sekä wc. Siivous 6 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.