Deluxe-huone

Raikkaita deluxe-huoneita. Huoneissa on televisio satelliittikanavilla, dvd-soitin ja puhelin. Kokolattiamatto. Osa deluxe-huoneista on hieman pienempiä. Hiustenkuivain ja pieni jääkaappi. Maksuton ilmastointi (heinäkuu-syyskuu, tiettyinä vuorokauden aikoina). Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Parvekkeilla on hyönteisverkko. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: noin 18 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Juniorsviitti

Juniorsviiteissä on höyhenpeitteet ja tyynymenu. Iso taulu-tv satelliittikanavilla, dvd-soitin ja puhelin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus ja pieni jääkaappi/minibaari. Saavuttessa huoneessa on kukkia, pullo vettä, kuohuviiniä ja hedelmiä. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton pyyhepalvelu. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta tai normaalista vuoteesta. Hyttysverkot. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja wc. Iso parveke tai terassi. Siivous 7 kertaa/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuvaksi.

Huonekoko: 25-30 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotelli Minoksessa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Superior-huone

Mukavia superior-huoneita, joissa on satelliitti-tv musiikkikanavilla. Taulu-tv ja kokolattiamatto. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä kylpytakit ja tossut. Kaikissa huoneissa on puhelin, hiustenkuivain ja pieni jääkaappi. Maksuton ilmastointi heinäkuusta syyskuuhun tiettyinä vuorokauden aikoina. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Hyttysverkko parvekkeella. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: noin 18-20 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi

Superior-juniorsviitti

Superior-juniorsviiteissä on höyhenpeitteet ja tyynymenu. Iso taulu-tv satelliittikanavilla, dvd-soitin ja puhelin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus ja pieni jääkaappi/minibaari. Saavuttessa huoneessa on kukkia, pullo vettä, kuohuviiniä ja hedelmiä. Kerran loman aikana maksuton ateria (lounas tai illallinen) hotellin à la carte -ravintolassa. Maksuton wifi ja ilmastointi. Hyttysverkot. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton pyyhepalvelu. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta tai normaalista vuoteesta. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa on suihku ja wc. Iso parveke tai terassi. Siivous 7 kertaa/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuvaksi.

Huonekoko: 38-40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Yhden hengen huone

Huoneissa on satelliitti-tv musiikkikanavilla. Kokolattiamatto. Puhelin, hiustenkuivain ja pieni jääkaappi. Maksuton ilmastointi (heinäkuu-syyskuu, tiettyinä vuorokauden aikoina). Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Parvekkeilla on hyönteisverkko. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1 hengelle.