Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastoiti ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on parveke. Kaksi makuuhuonetta, toisessa parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta ja toisessa yhden hengen vuode ja vuodesohva. Maksuton wifi, ilmastoiti ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla joka huoneessa. Hiustenkuivain. Tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke. Olohuone ja makuuhuone, jossa on parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta olohuoneessa. Maksuton wifi, ilmastoiti ja tallelokero. Tervetuliaispaketti, jossa on virvoitusjuomia, olutta ja mineraalivettä. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.