Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 420 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Siisteys ja ystävällinen palvelu
-
Sisustus kaipaa päivitystä. Parempi aamupala.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-17


10 10:stä

+
Siisteys ja äärimmäisen ystävällinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-03


9 10:stä

+
Erikoisen ystävällinen ja ihana henkilökunta vastaanotossa. Aina ohikulkiessa sai aidon hymyn ja ystävällisen tervehdyksen. Kaksi parveketta huoneistossa oli iloinen yllätys. Hotelli oli kodikas ja sen sijainti hyvä lähellä merta. Allasalue oli kodikas ja rauhallinen. Myös aamupala hintaansa nähden ok.
-
Kaksio oli hieman ahdas neljälle ja pohjapiirrokseltaan huonosti suunniteltu. Toinen ilmastointilaitteista oli vanha ja tehoton (huone 313). Sen voisi uusia. Olisi kiva jos parvekkeilla olisi kahden sijasta neljä tuolia, ettei tuoleja tarvitsisi siirrellä edes takaisin. Pyyhkeissä pitäisi olla ripustuslenkit, jotta ne pysyisivät nauloissaan!

Vahvistettu asiakas: 2023-09-03


9 10:stä

+
Sijainti, ystävällinen palvelu, hyvä hinta-laatu suhde.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-26


9 10:stä

+
Hyvä sijainti, melko tilava huoneisto. Vaikka huone oli vanha ja kulunut, se oli silti selvästi parempi kuin Apollomatkojen sivuilla olleet kuvat antoivat ymmärtää.
-
Suihku on todella kapeassa kylpyammeessa. Suihkuletku oli todella törkyinen.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-20


9 10:stä

+
Melmar on siisti ja rauhallinen hotelli hieman vanhan kaupungin ulkopuolella. Kuitenkin kävelymatkan päässä. Rantaan on 150m ja allasalue on siisti. Henkilökunta on erittäin mukavaa, tulivat meitä kadulla vastaan ja tervehtivät!
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-05


9 10:stä

+
Sijainti, siisteys, ystävällinen henkilökunta, kauppa
-
Amme pois kylpyhuoneesta

Vahvistettu asiakas: 2023-05-21


9 10:stä

+
Siisti huoneisto, jossa oli kaikki tarpeellinen. Kiva allasalue ja hyvin aurinkotuoleja. Hyvä sijainti lähellä rantaa ja kävelymatka kaupungille. Aamiaisen sai ostaa 6€ hintaan ja se oli hintaansa nähden hyvä. Mukava ja ystävällinen henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-05-14


7 10:stä

+
Saimme vaihdettua huoneen toiseen, kun ensimmäisessä oli hometta
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-21


2 10:stä

+
sijainti
-
huone oli kosteusvaurioinen, roskiskaappi suorastaan lemusi homeelle. lisäksi aula oli lukittuna ja tyhjillään klo 23, eikä meille ollut kukaan missään vaiheessa ilmoittanut, että avain tulisi olla mukana. myös huolestuttavaa, että aula tosiaan oli vartioimaton ja koko hotellissa ei ilmeisesti ainakaan tuona yönä ollut henkilökuntaa paikalla.

Vahvistettu asiakas: 2022-10-21


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Melmar -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

81% matkustajista suositttelee

99 arvostelua
Erinomainen
 
43
Erittäin hyvä
 
39
Hyvä
 
9
Ei kovin hyvä
 
2
Huono
 
6

Viimeisimmät 5 arviota

3.6.2023

Kirjoittanut Tim P

Amazing

My family 2 adults 2 children went on an early holiday to Crete from Sweden We arrived and were met by an amazing reception super kind Sister Absolutely amazing Good pool, great price on the breakfast, 6 euros for adults ,3 euros for kids, Bacon eggs sausage and continental. The beach was about a 3 minute walk Plenty of restaurants on the beach walk Reasonable prices. Car hire from nitro cars on the beach front 75 euros for 3 days Highly recommended hotel for families. They have a small kiosk inside the hotel Water wine beers soda chips etc That is Not that more expensive than a small supermarket Although a 2 minute walk around the corner there is a huge supermarket Awesome holiday Cannot thank the 2 amazing receptionist for there kindness Living in Greece for so many years this is something I knew I was getting Warm amazing ladies thank you Tim linn Luna and River from Sweden

 
29.6.2019

Kirjoittanut martinevalder Trondheim, Norja

Lovely vacation

We stayed at this hotel for two weeks. The rooms are nice and the outdoor environment is calm. The hotel is close to the beach which is very nice. The hotel staff is very friendly and you are always greeted with a smile. There aren’t a lot of kitchen equipment, but if you are creative everything works :) We had a lovely stay!

 
20.6.2019

Kirjoittanut 612lenes Grimstad, Norja

Nice hotel

Me, my sister and mother have been here for 1 week. The staff is so kind and caring people. The room was nice and clean, and the bed was good. Its a mini supermarked next to the recepion. The pool aria was beautiful, and clean. Its a 15 minutes walk to centrum/old town. Its a pizza takeaway, supermarked and ATM nearby the hotel.

 
5.8.2018

Kirjoittanut simonemT9447FP Budapest, Unkari

Everything good

The rooms were very clean and cute. The pool area is good and staff is super friendly! The hotel has a small restaurant but only for breakfast, it could be nice if they had a bar for drinks. The ocean is close by and restaurants too

 
10.7.2018

Kirjoittanut Liz B

Hotel

This is a fantastic hotel, the staff is very friendly and helpful😊. Near to the beach, restaurant and bars. Same guests coming back again and again, so can be fully booked at certain times 😉. Will be back 👍