Kaksikerroksinen kaksio

Raikkaita kaksioita kahdessa kerroksessa, joissa makuuhuone parivuoteella ylhäällä ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö ensimmäisessä kerroksessa. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv jossa satelliittikanavat. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysvälineet saa pyytämällä vastaanotosta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Merinäköalallinen parveke, joiden ovessa hyttysverkko. Siivous 6 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteellisiksi.

Huonekoko: Noin 45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Superior-huone jacuzzilla

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi jacuzzilla, ulkotilassa on myös pöytä ja aurinkotuolit. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huoneita valmistellaan kuluvan kesän/syksyn aikana, ja huonekuvat julkaistaan heti, kun ne saapuvat.

Huonekoko: Noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yksiö

Raikkaita yksiöitä, joissa makuuhuone on yhdistetty olohuoneeseen ja minikeittiöön. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv jossa satelliittikanavat. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysvälineet saa pyytämällä vastaanotosta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi, joiden ovessa hyttysverkko, osa merinäköalalla. Siivous 6 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteellisiksi.

Huonekoko: n. 25 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Yksiö omalla altaalla

Yksiöitä, joissa yhdistetty makuuhuone, olohuone ja minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv jossa satelliittikanavat. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysvälineet saa pyytämällä vastaanotosta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Merinäköalallinen ulkotila, jossa oma allas. Siivous 6 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteellisiksi.

Huonekoko: Noin 25 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle