Kaksikerroksinen kaksio

Raikkaita kaksioita kahdessa kerroksessa, joissa makuuhuone parivuoteella ylhäällä ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö ensimmäisessä kerroksessa. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv jossa satelliittikanavat. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysvälineet saa pyytämällä vastaanotosta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Merinäköalallinen parveke, joiden ovessa hyttysverkko. Siivous 6 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteellisiksi.

Huonekoko: Noin 45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Yksiö

Raikkaita yksiöitä, joissa makuuhuone on yhdistetty olohuoneeseen ja minikeittiöön. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv jossa satelliittikanavat. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysvälineet saa pyytämällä vastaanotosta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi, joiden ovessa hyttysverkko, osa merinäköalalla. Siivous 6 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteellisiksi.

Huonekoko: n. 25 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Yksiö omalla altaalla

Yksiöitä, joissa yhdistetty makuuhuone, olohuone ja minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv jossa satelliittikanavat. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysvälineet saa pyytämällä vastaanotosta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Merinäköalallinen ulkotila, jossa oma allas. Siivous 6 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteellisiksi.

Huonekoko: Noin 25 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle