Kaksio

Kaksioita, joissa erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Satelliitti-tv ja puhelin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysvälineet ja hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa on suihku ja wc. Parveke tai terassi, koko vaihtelee. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior kaksio

Tilavia kaksioita, joissa kolme normaalia vuodetta sekä lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Huoneistoissa on erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Satelliitti-tv ja puhelin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysvälineet ja hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa on suihku ja wc. Parveke tai terassi, koko vaihtelee. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-5 hengelle.

Yksiö

Tilavia yksiöitä, joissa on minikeittiö. Jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Satelliitti-tv ja puhelin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysvälineet ja hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa on suihku ja wc. Parveke tai terassi, koko vaihtelee. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.