Deluxe-kaksio

Deluxe-kaksioita, joissa on makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parveke tai terassi, vaihtelevia kokoja. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysvälineet. Hiustenkuivaus. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: n. 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parveke tai terassi, koko vaihtelee. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysvälineet ja hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa on suihku ja wc. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior kaksio

Superior kaksioita, joissa kolme normaalia vuodetta sekä lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Parveke tai terassi, koko vaihtelee. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysvälineet ja hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa on suihku ja wc. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä yhdistetyllä olohuoneella ja keittiöllä. Parveke tai terassi, koko vaihtelee. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysvälineet ja hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa on suihku ja wc. Parveke tai terassi, koko vaihtelee. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2/2 hengelle.