Deluxe-yksiö

Tilavia ja tyylikkäitä deluxe-yksiöitä suurella parvekkeella, josta on portaat kattoterassille. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, mikro, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja taulu-tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-yksiö jaetulla altaalla

Superior-yksiö, jossa on ulkotilassa jaettu uima-allas ja allasnäköala. Yhdistetty makuuhuone ja olohuone sekä minikeittiö. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksulla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 29-30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Yksiö

Tilavia, tyylikkäitä yksiöitä parvekkeella tai maaterassilla, osasta allasnäkymä. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja taulu-tv. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 29-30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiö, alennettu maataso

Tyylikkäitä, eri kokoisia yksiöitä alennetulla maatasolla. Jaettu ulkotila. Yhdessä yksiöistä on ikkuna altaalle päin, ikkuna sijaitsee vedenpinnan alapuolella. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja taulu-tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Portaat huoneiston sisällä. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28-52 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-4 hengelle.