Deluxe-yksiö

Tilavia ja tyylikkäitä deluxe-yksiöitä. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, mikro, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja taulu-tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suuri parveke, minne kuljetaan portaita pitkin. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-yksiö

Tilavia ja tyylikkäitä yksiöitä jaetulla altaalla. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja taulu-tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Ulkotila jaetulla altaalla ja allasnäkymä. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 29-30 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Yksiö

Tilavia, tyylikkäitä yksiöitä. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja taulu-tv. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Parveke tai maaterassi, osassa allasnäkymä. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 29-30 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiö, alennettu maataso

Tyylikkäitä, eri kokoisia yksiöitä alennetulla maatasolla. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja taulu-tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Portaat huoneiston sisällä. Jaettu ulkotila, yhdestä näistä yksiöistä on näkymä allasalueelle (ikkuna vedenpinnan alapuolella) Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28-52 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.