Deluxe-yksiö

Tilavia ja tyylikkäitä deluxe-yksiöitä suurella parvekkeella, josta on portaat kattoterassille. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, mikro, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja taulu-tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-kaksio

Tilavia ja tyylikkäitä yksiöitä jaetulla altaalla. Ulkotila jaetulla altaalla ja allasnäkymä. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja taulu-tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 29-30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Yksiö

Tilavia, tyylikkäitä yksiöitä parvekkeella tai maaterassilla, osasta allasnäkymä. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja taulu-tv. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 29-30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiö, alennettu maataso

Tyylikkäitä, eri kokoisia yksiöitä alennetulla maatasolla. Jaettu ulkotila. Yhdessä yksiöistä on ikkuna altaalle päin, ikkuna sijaitsee vedenpinnan alapuolella. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja taulu-tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Portaat huoneiston sisällä. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28-52 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-4 hengelle.