Kaksio

Vaihtelevan kokoisia kaksioita yhdistetyllä olohuoneella ja keittiöllä sekä erillinen makuuhuone. Parveke, maaparveke, maaterassi tai jaettu ulkotila. Lisävuode vuodesohvasta. Kahvinkeitin, vedenkeitin ja voileipägrilli. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Kolmio

Vaihtelevan kokoisia kolmioita parvekkeella. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja keittiö. Parivuode ja kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen kahdesta vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leipägrilli ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-6 henkeä.

Yksiö

Vaihtelevan kokoisia yksiöitä parvekkeella, ilman ulkotilaa tai jaetulla ulkotilalla. Osaan huoneistoja kuljetaan portaita pitkin. Yhdistetty makuuhuone/keittiö. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin, leipägrilli sekä yksinkertainen keittovarustus. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.