Kaksikerroksinen yksiö

Tilavia ja mukavia kaksikerroksisia yksiöitä, joissa kaksi erillistä vuodetta ja avoin pohjaratkaisu. Makuuhuone yläkerrassa, jonne johtaa kierreportaat. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio

Tilavia ja mukavia kaksioita, joissa erillinen makuuhuone kahdella vuoteella (yhdessä huoneistossa parivuode) sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, terassi tai maaparveke. Osasta parvekkeellisista huoneista allasnäkymä. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 38 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle/1-5 hengelle.

Yksiö

Tilavia ja mukavia yksiöitä, joissa kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, maaterassi, maaparveke tai terassi. Osalta parvekkeilta, maaterasseilta ja maaparvekkeilta on allasnäkymä. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.