2-kerr. yksiö

Kaksikerroksisia yksiöitä, joissa kaksi erillistä vuodetta ja avoin pohjaratkaisu. Parveke. Alakerrassa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Makuuhuone yläkerrassa, jonne johtaa kierreportaat. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa erillinen makuuhuone kahdella vuoteella sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parveke, terassi tai maaparveke. Osasta parvekkeellisista huoneista allasnäkymä. Minikeittiössä on keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 38 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle/1-5 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa kaksi erillistä vuodetta. Parveke, maaterassi, maaparveke tai terassi. Osalta parvekkeilta, maaterasseilta ja maaparvekkeilta on allasnäkymä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.