Kahden hengen huone

Kahden hengen huone, jossa parveke. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteeseen, kokoontaitettavaan sänkyyn tai vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero Jääkaappi. Vedenkeitin. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 25 neliö.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksikerroksinen kahden hengen huone

Kaksikerroksinen kahden hengen huone, jossa parveke, osasta näkymä uima-altaalle. Makuuhuone voi olla ylä- tai alakerrassa. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteessa, kokoontaitettavaan sänkyyn tai vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Joissakin huoneistoissa on kaksi kylpyhuonetta. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 56 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksikerroksisia kaksioita

Tilavia ja hiljattain remontoituja kaksikerroksisia kaksioita, joissa avara pohjaratkaisu ja spiraaliportaat yläkertaan. Osassa makuuhuone yläkerrassa, osassa alakerrassa. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta, yhden hengen vuoteesta tai vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpy/suihku ja suurimassa osassa kaksi wc:tä. Parveke, terassi tai jaettu ulkoalue, koot vaihtelevat. Osassa kaksioita allasnäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 37-45 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai maaterassi, osassa allasnäkymä. Ulkotilojen koko vaihtelee. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Rappusia ja korkeuseroja osassa huoneistoista. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta, yhden hengen vuoteesta tai vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Osassa huoneistoista on kaksi kylpyhuonetta. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio, alennettu maataso

Kaksioita alennetulla maatasolla. Maaterassi, Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Rappusia ja korkeuseroja osassa huoneistoista. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta, yhden hengen vuoteesta tai vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: noin 50 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Kolmioita, joissa on parveke ja allaspääsy. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Rappusia ja korkeuseroja osassa huoneistoista. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta, yhden hengen vuoteesta tai vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: noin 55 neliötä
Soveltuu enintään: 4–6 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Tilavia ja hiljattain remontoituja yksiöitä. Minikeittiö, jossa on vedenkeitin ja kahvinkeitin, keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus lapselle (yleensä kokoontaitettavasta vuoteesta). Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, maaterassi tai maaparveke. Yksiöissä joissa maaparveke on portaat terassille. Osasta maaterasseja on näkymä altaalle. Siivous 7 kertaa/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 2–3 hengelle, joista 1 lapsi

Yksiö, alennettu maataso

Tilavia ja hiljattain remontoituja yksiöitä alennetulla maatasolla. Minikeittiö, jossa on vedenkeitin ja kahvinkeitin, keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta, kokoontaitettavasta vuoteesta tai vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi tai jaettu ulkotila. Siivous 7 kertaa/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle