Kaksikerroksisia kaksioita

Tilavia ja hiljattain remontoituja kaksikerroksisia kaksioita, joissa avara pohjaratkaisu ja spiraaliportaat yläkertaan. Osassa makuuhuone yläkerrassa, osassa alakerrassa. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus lapselle (yleensä kokoontaitettavasta vuoteesta). Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpy/suihku ja suurimassa osassa kaksi wc:tä. Parveke, terassi tai jaettu ulkoalue, koot vaihtelevat. Osassa kaksioita allasnäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 37-45 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio

Tilavia ja hiljattain remontoituja kaksioita, joiden sisustus vaihtelee. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus, osassa vain lapselle (yleensä kokoontaitettavasta vuoteesta). Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja suurimassa osassa kaksi wc:tä. Parveke, terassi tai jaettu ulkoalue, koot vaihtelevat. Osassa kaksioita allasnäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huomio, että osassa huoneita neljännen henkilön tulee olla lapsi. Osassa huoneistoja portaita ja tasoeroja.

Huonekoko: noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio, alennettu maataso

Tilavia ja hiljattain remontoituja kaksioita alennetussa maatasossa. Makuuhuone ja yhdistetty keittiö/olohuone, vedenkeitin ja kahvinkeitin, keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus (yleensä kokoontaitettavasta vuoteesta). Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpy/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Maaterassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 50 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Tilavia ja hiljattain remontoituja kolmioita, joissa on erillinen oleskeluhuone ja kaksi makuuhuonetta. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin ja kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Lisävuodemahdollisuus, osassa huoneistoja kaksi lisävuodetta, joista toinen lapselle (yleensä kokoontaitettavasta vuoteesta). Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja kaksi wc:tä. Parveke, allasnäkymä. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 55 neliötä
Soveltuu enintään: 4–6 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Tilavia ja hiljattain remontoituja yksiöitä. Minikeittiö, jossa on vedenkeitin ja kahvinkeitin, keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus lapselle (yleensä kokoontaitettavasta vuoteesta). Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, maaterassi tai maaparveke. Yksiöissä joissa maaparveke on portaat terassille. Osasta maaterasseja on näkymä altaalle. Siivous 7 kertaa/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 2–3 hengelle, joista 1 lapsi

Yksiö, alennettu maataso

Tilavia ja hiljattain remontoituja yksiöitä alennetulla maatasolla. Minikeittiö, jossa on vedenkeitin ja kahvinkeitin, keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus (yleensä kokoontaitettavasta vuoteesta). Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi tai jaettu ulkotila. Siivous 7 kertaa/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle