Kokemuksia Blue Sea Villas -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,4 10:stä Perustuu 55 arvioon
Kokonaisuus
 
9,4 / 10
Puhtaus
 
9,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,5 / 10
Huone/huoneisto
 
9,3 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Paikan rauhallisuus.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-17


9 10:stä

+
Yksityisyys ja rauhallisuus.
-
Suihkutilaa voisi muuttaa, amme pois. Ja samalla suihkun uusia.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-10


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-05


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-08


8 10:stä

+
Kaunis villa kauniilla uima-allas alueella
-
Järkytys kun noin hienossa villassa ei ole petauspatjoja sängyissä vaan joutui nukkumaan, sen minkä nyt pystyi, kivenkovalla sängyllä jonka seurauksena koko keho oli aivan kipeänä koko ajan!!!! Uima-altaan portaat liian korkeat ja pyydettiin pieni palli, esim sellainen joilla lapsilla on kylpyhuoneessa mutta sellaista ei pystytty toimittamaan 2 viikkossa !! Emme saaneet kuumaa vettä moneen päivään joten ei pystynyt menemään esim siuhkuun/pesemään hiuksia , aika pettymys! Kylpyamme erittäin liukas ja ahdas ja erillistä suihkua ei ole!

Vahvistettu asiakas: 2023-06-10


9 10:stä

+
Oma rauha villa tyyppinen asuminen eikä hulinaa ympärillä täydellinen.
-
Siivousta voisi vähän vähentää. Olisi mukava klo 8 juoda aamukahvit ja mennä uimaan mutta siivoja tulee ulkoalueen siivoukseen silloin.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-03


10 10:stä

+
Oma uima-allas ja ranta sekä tilavat huoneet
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-24


10 10:stä

+
Tilava huoneisto - riittävä viidelle henkilölle, 2 kph. piha-alue ominen altaineen
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-03


9 10:stä

+
Koko
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-27


9 10:stä

+
Hyvä sijainti, rauhallisuus,yksityisyys,siisteys,erittäin ystävällinen ja rento henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-07


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Blue Sea Villas -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

100% matkustajista suositttelee

22 arvostelua
Erinomainen
 
17
Erittäin hyvä
 
5
Hyvä
 
0
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

15.1.2022

Kirjoittanut Peke_7abc Hyvinkää, Suomi

Rauhallisen perheloman tukikohta

Vietimme mahtavan viikon Blue Sea Villas-huvilassa syyskuussa 2021. Blue Sea Villas koostuu viidestä erikokoisesta huvilasta, ja se sijaitsee Plataniaksen laitamilla, kävelymatkan päässä kaikesta välttämättömästä. Lähin kauppa on Lidl ja paikallisia ”supermarketteja” on lähistöllä myös useita. Huvilamme oli tilava kaksio, jossa 6- ja 9-vuotiaille lapsillemme pedattiin omat vuoteet olohuoneeseen. Sängyt ja tyynyt eivät olleet mukavimmasta päästä, mutta se tuntuu olevan Kreikan saaristossa enemmän sääntö kuin poikkeus. Olohuoneessa ja makuuhuoneessa oli omat ilmastointilaitteet, joita pystyi säätämään erikseen. Olohuoneen tv:stä taisi tulla lähinnä saksankielistä ohjelmaa, emme juurikaan käyttäneet. Keittiössä pystyi moitteetta kokkailemaan, mutta astioita ja ruoanlaittovälineitä oli vähäisesti. Söimme huvilassa lähinnä aamupalat, jotka oli mukava nauttia takapihan pöydän ääressä merinäköalaa samalla ihaillen. Jokaisen huvilan pihalla oli oma uima-allas, jonka hotellin huoltomies kävi 5-6 krt viikossa putsaamassa. Uima-allas oli mitoiltaan n. 4x8m ja toimi erinomaisesti virkistäytymiseen ja viilentymiseen. Syvyyskin (115cm-151cm) oli varsin sopiva kouluikäisten lasten peleihin ja leikkeihin. Vesi oli kloorivettä, mutta klooria oli käytetty sopivan säästeliäästi. Suoraan takapihalta pääsi laatoitettua polkua pitkin rannalle. Rannalla on jokaiselle huvilalle omat rantatuolit, joita asukkaat saivat käyttää vapaasti. Aallot olivat muutamana päivänä sen verran korkeat, että punainen lippu nostettiin salkoon uimakiellon merkiksi, mutta vesi oli miellyttävän lämmintä vielä syyskuun puolivälissä. Oma uima-allas, rauhallisuus ja sijainti ovat tässä parasta ja voin suositella huvilaa etenkin kaikille perhelomailijoille. Yli nelihenkisten perheiden ja hieman isompien lapsien kanssa matkustavien kannattaa ehkä valita kolmio, koska olohuoneen hetekat eivät välttämättä ole kovin miellyttävät yli 40-kiloisille nukkujille.

 
27.8.2018

Kirjoittanut LauraMaria1

Ihana paikka rauhalliseen loman viettoon

Hyvä ja siisti allas, hyvä puhtaanapito. Olimme kaveriporukan kanssa juhlistamassa 40v syntymäpäiviä ja puitteet ovat täydelliset. Keittiön välineistö siisti ja hyvä. Ranta kivenheiton päässä. Oma rauha.

 
2.6.2023

Kirjoittanut Anita C

Seaside Haven ☀️

Fantastic villa that I absolutely loved! It had everything I could ask for and more. First of all, the location was unbeatable - it was right by the sea, offering breathtaking views that took my breath away. This place was incredibly comfortable, with cozy rooms and all the amenities one could need. The highlight for me was the amazing pool where I spent hours relaxing and soaking up the sun. But what truly set this place apart was the outstanding owner who went above and beyond to make sure my stay was perfect. The personal touch and excellent communication made me feel valued and appreciated as a guest. I'm already dreaming of my next visit and can't wait to return to this wonderful place

 
1.6.2023

Kirjoittanut annamatuszak Poznań, Puola

For friends and for families 🤩

What a great place. Well-equipped kitchen. I miss those poolside breakfasts.🤩 We had two comfortable bedrooms and a large living room. It was awsome atmosphere. Very good energy was here and that's very important to me.😘 I will come back soon😍

 
13.9.2020

Kirjoittanut ASCII27 Frederiksberg, Tanska

Ultimate luxury privacy

This place is the ultimate luxury, private place to stay. You have a private house, with private pool, private beach and private reserved beach chairs. We have really enjoyed our stay here, and the privacy have enabled us to really relax during our stay. The staff is super friendly and will clean the house and pool every day(expect Sunday). I really hope we will be able to come and stay here again, someday :)