Maleme kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen, esimerkiksi kreikkalainen salaatti ja moussaka, maksaa ravintolassa noin 14 €/henkilö, olut noin 3,80–4,30 €.

Lentokenttäkuljetus:

Bussimatka Hanian lentokentältä Malemen hotelleihin kestää noin 1 tunnin. Huomioithan, että lentokenttäkuljetusten kesto voi vaihdella riippuen reitistä, pysähdysten määrästä ja liikenteestä. Apollon henkilökuntaa ei normaalisti ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat:

Malemessa on pikkukiviranta. Vedenalaisia virtauksia esiintyy kovalla tuulella koko rannikolla.

Rantahotellit vuokraavat ranta-alueen kunnalta ja näin ollen aurinkotuolit ja -varjot ovat rannalla lisämaksusta.

Iltaelämä:

Iltaelämä on melko rauhallista. Iltaa vietetään viihtyisissä ravintoloissa ja pienissä baareissa.

Julkinen liikenne:

Malemesta on hyvät paikallisbussiyhteydet muihin läntisen Kreetan kohteisiin. Itään haluavien on ensin suunnattava Hanian kaupungin pääbussiasemalle. Koko Hanian rannikolla voi matkustaa taksilla tai vuokrata auton, moottoripyörän, mopon tai polkupyörän. Hanian lentokenttä sijaitsee Akrotirissä, noin 14 kilometriä kaupungista, ja siltä on reittiyhteydet Ateenaan. Suosittelemme auton vuokraamista ja tutustumista omin päin Kreetan moniin nähtävyyksiin ja rantoihin.

Aktiviteetit:

Useita mahdollisuuksia, kuten vesiskootterit, riippuliito ja rantalentopallo.

Hyvä tietää:

Huomioithan, että sähkö on Kreetalla kallista. Lisämaksullinen ilmastointi hotellissa maksaa noin 7–10 euroa/päivä/laite. Suuremmissa huoneistoissa on yleisesti kaksi tai useampia ilmastointilaitteita.