Juniorsviitti

Juniorsviittejä parvekkeella ja merinäköalalla. Parivuode tai erilliset vuoteet. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Espressokone. Minibaari lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti allaspääsyllä

Juniorsviittejä maaterassilla, josta suora kulku altaalle. Merinäköala. Muutama porras terassille. Aurinkotuoleja ja -varjot terassilla. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Sohvapöytä, pieni ruokapöytä ja pari tuolia. Espressokone. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku tai pelkkä suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti jaetulla altaalla

Juniorsviittejä ulkotilalla, jossa ulkotila jaetulle altaalle päin ja merinäköala. Aurinkotuoleja ja -varjot. Allas jaetaan viiden sviitin kesken. Parivuode tai erilliset vuoteet. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Pieni keittiönpöytä ja pari tuolia. Espressokone. Minibaari lisämaksusta. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Osasta parvekkeista on merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Espresso-keitin. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 24 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Kahden hengen huoneita, joissa on maaterassi jaetulle altaalle päin, osassa merinäköala. Aurinkotuolit ja -varjot ulkona. Muutama porras maaterassille. Parivuode tai erilliset vuoteet. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Espressokone. Minibaari lisämaksusta. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku tai pelkkä suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 24 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-juniorsviitti

Superior-juniorsviittejä parvekkeella tai terassilla. Makuuhuone, jossa parivuode tai erilliset vuoteet. Olohuoneessa on sohva ja pöytä. Espressokone. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 44 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.