Juniorsviitti

Viihtyisiä ja tilavia juniorsviittejä merinäköalalla. Tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Vuodesohva ja olohuoneen pöytä sekä pieni keittiönpöytä parilla tuolilla. Minibaari lisämaksusta. Espressokeitin. Kapselit lisämaksusta. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.

Huomioithan, että lisävuoteessa majoittuvan tulee olla aikuinen / yli 16 -vuotias.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Juniorsviitti allaspääsyllä

Viihtyisiä ja tilavia juniorsviittejä maaterassilla, suoralla allaspääsyllä ja merinäköalalla. Muutamia portaita ulkotilaan kuljettaessa. Aurinkotuolit ja -varjot ulkotilassa. Tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Vuodesohva ja sohvapöytä sekä pieni keittiönpöytä parilla tuolilla. Espressokeitin. Kapselit lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.

Huomioithan, että lisävuoteessa majoittuvan tulee olla aikuinen / yli 16 -vuotias.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Juniorsviitti jaetulla altaalla

Tilavia juniorsviittejä, joiden ulkotilassa on jaettu allas viiden sviitin kanssa merinäkymin. Aurinkotuolit ja -varjot ulkotilassa. Tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Vuodesohva ja sohvapöytä sekä pieni keittiönpöytä parilla tuolilla. Espressokeitin. Kapselit lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Viihtyisiä ja kauniita kahden hengen huoneita. Tv satellitti- ja musiikkikanavilla. Maksuton wifi. Minibaari lisämaksusta ja maksuton ilmastointi ja tallelokero. Espressokeitin, kapselit lisämaksusta. Aamutakit ja tossut. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 24 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2–3 hengelle.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Viihtyisiä kahden hengen huoneita, joissa tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Minibaari lisämaksusta. Espressokeitin, kapselit lisämaksusta. Musiikkikanavia. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Aamutakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Kaikissa huoneissa on pääsy jaetulle uima-altaalle ja maaterassi, joissa osassa on merinäköala. Aurinkotuolit ja -varjot ulkotilassa. Muutama porras maaterassille mentäessä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 24 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Superior-juniorsviitti

Raikkaita superior-juniorsviittejä, joissa on erillinen makuuhuone ja viihtyisä olohuone. Kaksi vuodesohvaa ja pieni pöytä olohuoneessa. Tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Espressokeitin (kapselit lisämaksusta). Maksuton Wifi. Minibaari lisämaksusta. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Aamutakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että lisävuoteella majoittuvan henkilön on oltava aikuinen/yli 16 -vuotias.

Huonekoko: Noin 44 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.