Kaksio

Kaksio, jossa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kahdesta yhden hengen vuoteesta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä kahvia ja teetä, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Pullo vettä sisältyy päivittäin. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kolmio

Kolmio, jossa on parveke tai terassi. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä kahvia ja teetä, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Pullo vettä sisältyy päivittäin. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 37 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Remontoitu kaksio

Remontoitu kaksio, jossa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä kahvia ja teetä, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Pullo vettä sisältyy päivittäin. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.