Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, jossa on parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tyynymenu. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi, yksi vesipullo sisältyy päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin, kapselit sisältyvät hintaan. Saapumisen yhteydessä huoneessa on pullo kreetalaista viiniä ja virvoitusjuomia. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Rannalle on kaksi varattua aurinkotuolia ja yksi aurinkovarjo.

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Deluxe-sviitti

Deluxe-sviittejä, jossa on parveke tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala ja osassa merinäköala. Sviiteissä on avoin pohjaratkaisu kylpyhuoneeseen. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tyynymenu. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi, yksi vesipullo sisältyy päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin, kapselit sisältyvät hintaan. Saapumisen yhteydessä huoneessa on pullo kreetalaista viiniä ja virvoitusjuomia. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Rannalle on kaksi varattua aurinkotuolia ja yksi aurinkovarjo.

Huonekoko: Noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Deluxe-sviitti jaetulla altaalla

Deluxe-sviittejä, jossa on ulkotila ja jaettu uima-allas. Sviiteissä on avoin pohjaratkaisu kylpyhuoneeseen. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tyynymenu. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi, yksi vesipullo sisältyy päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin, kapselit sisältyvät hintaan. Saapumisen yhteydessä huoneessa on pullo kreetalaista viiniä ja virvoitusjuomia. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Rannalle on kaksi varattua aurinkotuolia ja yksi aurinkovarjo.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.