Naiades Crete

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Naiades sijaitsee mukavalla kävelykadylla Marina Beachin rannan läheisyydessä Gouvesissa. Täällä majoitut valoisissa ja mukavasti sisustetuissa kahden hengen huoneissa, ja lomapäivät kuluvat mukavasti allasalueella tai rauhallisella nurmialueella.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä palvelu, siisti ja rauhallinen hotelli.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 450 m
Keskustaan: 1,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Naiadesissa on suuri allasalue, jossa on itse allas sekä matalampi (56 cm syvä) allas. Aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari. Aamiaisen voit nauttia aamiaishuoneessa tai altaan äärellä.

Maksuton wifi koko hotellissa. Hotellin ulkopuolella on ravintoloita ja baareja. Noin 450 metriä Marina Beachille, noin kilometri Gouvesin keskustaan ja 10 kilometria Hersonissosiin.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Kausikohtaista huomioitavaa

Kesällä 2024 varattavissa on kahden hengen huoneita parvekkeella.

Hotellit Gouves

Gouves Bay

Gouves Bay on erinomainen valinta kun haluat asua lähellä Kreetan pääkaupunki Heraklionia. Voit viettää lomapäiviäsi rannalla tai hotellin altaalla. Lapset voivat nauttia leikeistä nurmikentällä.

The Island

Tervetuloa The Islandin lomakeitaaseen aurinkoiselle Kreetalle. Nauti virkistävästä pulahduksesta ja nauti hyvästä kirjasta riippukeinussa. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat, joten The Island on täydellinen valinta rentouttavaan lomaan.