Aphrodite – kaksikerroksinen kaksio

Kaksikerroksisia kaksioita parvekkeella, osassa rajoitettu merinäköala. Huoneistot sijaitsevat hotellin Aphrodite-osassa, lähimpänä merta. Alakerrassa on minikeittiö sekä makuuhuone parivuoteella. Yläkerrassa on lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla, sis. skandinaaviset kanavat. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 41-47 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle/2-6 hengelle.

Aphrodite – Kaksikerroksinen kolmio

Kaksikerroksisia kolmioita parvekkeella, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Huoneistot sijaitsevat hotellin Aphrodite-osassa, lähimpänä rantaa. Alakerrassa on yhdistetty olohuone/minikeittiö sekä makuuhuone kahdella yhden hengen vuoteella. Yläkerrassa on toinen makuuhuone parivuoteella. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla, sis. skandinaaviset kanavat. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 70-77 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Aphrodite – kaksio

Kaksioita parvekkeella, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Huoneistot sijaitsevat hotellin Aphrodite-osassa, lähimpänä rantaa. Kolmen hengen huoneet ovat noin 28-40 neliötä, neljän hengen huoneet ovat noin 30-40 neliötä. Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla, sis. skandinaaviset kanavat. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28-40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle.

Aphrodite – kolmio

Kolmioita parvekkeella, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Huoneistot sijaitsevat hotellin Aphrodite-osassa, lähimpänä merta. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty minikeittiö. Parivuode kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla, sis. skandinaaviset kanavat. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 41-54 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Aphrodite – suurempi kaksikerroksinen kaksio

Suurempia kaksikerroksisia kaksioita, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Huoneistot sijaitsevat hotellin Aphrodite-osassa, lähimpänä merta. Alakerrassa on minikeittiö sekä makuuhuone parivuoteella. Yläkerrassa on lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinnkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla, sis. skandinaaviset kanavat. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 54-62 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle/2-6 hengelle.

Kaksikerroksinen kaksio

Kaksikerroksisia kaksioita, jossa on parveke tai terassi. Tätä huonetyyppiä on hotellin molemmissa osissa, Olympuksessa ja Aphroditessa. Alakerrassa on minikeittiö sekä makuuhuone parivuoteella. Yläkerrassa on lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla, sis. skandinaaviset kanavat. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 41 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Olympus – kaksio

Kaksioita parvekkeella, osassa allasnäkymä. Huoneisto sijaitsee hotellin Olympus-osassa. Kolmen hengen huoneet ovat noin 24-30 neliötä, neljän hengen huoneet ovat noin 32-43 neliötä. Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla, sis. skandinaaviset kanavat. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24-43 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle.

Olympus – kolmio

Kolmioita, joissa on parveke allasnäkymällä. Huoneistot sijaitsevat hotellin Olympus-osassa. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty minikeittiö. Parivuode kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla, sis. skandinaaviset kanavat. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle.

Olympus – yksiö

Yksiöitä parvekkeella, osassa allasnäkymä. Huoneistot sijaitsevat hotellin Olympus-osassa. Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla, sis. skandinaaviset kanavat. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23-29 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.