Kaksio

Yksinkertaisia ja raikkaita kaksioita parvekkeella tai terassilla. Erillinen makuuhuone ja yhdistetyllä keittiöllä/olohuoneella. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Vedenkeitin ja kahvinkeitin. Silitysvälineet lainattavissa maksutta. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3-hengelle/2-4 hengelle.

Kampanjahuone

Kampanjahuoneissa on suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua Nostalgiessa, muttet välitä suurista tiloista tai maisemista. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä. Kampanjahuoneet sijaitsevat vilkkaalle tielle päin, ja liikenteen äänet voidaan kokea häiritsevänä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yksiö

Yksinkertaisia ja raikkaita yksiöitä, joissa parveke tai terassi. Yhdistetty makuuhuone/olohuone/minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv ja puhelin. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton ilmastointi ja wifi. Silitysvälineet lainattavissa maksutta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.