Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella tai terassilla. Parivuode tai erilliset vuoteet. Maksuton wifi. Ilmastointi lisämaksusta. Jääkaappi. Tv. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Kaksioita parvekkeella tai terassilla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode tai erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta kahdelle lapselle. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi. Ilmastointi lisämaksusta. Tv. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Yksiö

Yksiöitä parvekkeella tai terassilla. Yhdistetty makuuhuone/minikeittiö. Parivuode tai erilliset vuoteet. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi. Ilmastointi lisämaksusta. Tv. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.