Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella. Parivuode tai erilliset vuoteet. Maksuton wifi. Ilmastointi lisämaksusta. Jääkaappi. Tv paikallisilla kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Kaksioita parvekkeella tai maaterassilla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode tai erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi. Ilmastointi lisämaksusta. Tv paikallisilla kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yksiö

Yksiö jossa parveke Yhdistetty makuuhuone/minikeittiö. Parivuode tai erilliset vuoteet. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi. Ilmastointi lisämaksusta. Tv paikallisilla kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.