Kaksikerroksinen kaksio

Kaksikerroksisia kaksioita, joissa on parveke. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Tv. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksikerroksinen kolmio

Kolmioita kahdessa kerroksessa, joissa on parveke. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tv. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Mkuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Tv. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kolmio

Kolmioita, joissa on maaterassi (osassa huoneista portaat terassille). Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tv. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Kolmioita alennetulla maatasolla

Kolmoita alennetulla maatasolla. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Minikeittiö, vedenkeitin, kahvinkeitin ja jääkaappi. Tv. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai terassi. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Osassa huoneista lisävuodemahdollisuus lapselle. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Tv. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.