Kaksikerroksinen kaksio

Viihtyisiä kaksikerroksisia kaksioita sisustettuna perinteiseen kreikkalaiseen tyyliin. Minikeittiö ja keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja jääkaappi. Tv ja maksuton wifi. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksikerroksinen kolmio

Viihtyisiä kaksikerroksisia kolmioita, sisustettuna perinteiseen kreikkalaiseen tyyliin. Kaikissa huoneistoissa on tv ja maksuton wifi. Minikeittiö, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja jääkaappi. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio

Tyylikkäitä kaksioita sisustettuna perinteiseen kreikkalaiseen tyyliin. Kaikissa huoneistoissa on tv ja maksuton wifi. Minikeittiö, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja jääkaappi. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kolmio

Mukavia kolmioita perinteiseen kreikkalaiseen tyyliin sisustettuna. Kaikissa huoneistoissa on tv ja maksuton wifi. Minikeittiö, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja jääkaappi. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi. Osassa huoneistoja muutama porras terassille mentäessä. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Kolmioita alennetulla maatasolla

Viihtyisiä kolmoita alennetulla maatasolla. Kaikissa huoneistoissa on tv ja maksuton wifi. Minikeittiö, vedenkeitin, kahvinkeitin ja jääkaappi. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Alennettu maataso. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Viihtyisiä yksiöitä, missä tv ja maksuton wifi. Minikeittiö ja keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.