Kaksikerroksinen kaksio

Kaksikerroksisia kaksioita, joissa on parveke. Alakerrassa on yhdistetty olohuone, jossa on lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta, sekä minikeittiö ja kylpyhuone. Yläkerrassa on makuuhuone ja kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Tv paikalliskanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksikerroksinen kolmio

Kolmioita kahdessa kerroksessa, joissa on parveke. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tv paikalliskanavilla. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Mkuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Kolmio

Kolmioita, joissa on maaterassi (osassa huoneista portaat terassille). Kaksi makuuhuonetta, joissa kummassakin on yhden hengen vuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tv paikalliskanavilla. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Kolmio, alennettu maataso

Kolmoita alennetulla maatasolla. Kaksi makuuhuonetta, joissa kummassakin on kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Yhdistetty olohuone/minikeittiö. Minikeittiö, vedenkeitin, jääkaappi, kahvinkeitin ja jääkaappi. Tv paikalliskanavilla. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai terassi. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Tv paikalliskanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-2/1-3 hengelle, joista 1 lapsi.