Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneissa on parveke tai terassi, osassa merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle.

Kahden hengen huone allaspääsyllä

Kahden hengen huone, josta pääsee jaetulle uima-altaalle pohjaterassilta. Terassilla on tuoleja ja pöytiä sekä aurinkotuoleja. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Perhehuone

Perhehuone parvekkeella tai terassilla ja merinäköalalla. Perhehuone koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta, jotka voidaan erottaa kahdella himmeälasiliukuovella. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus kahdelle vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme/ suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 41 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Perhesviitti

Perhesviitti parvekkeella tai terassilla. Perhesviitti koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus kahdelle vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja tee. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 47 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.