Kokemuksia Nontas -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,9 10:stä Perustuu 83 arvioon
Kokonaisuus
 
7,9 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,1 / 10
Huone/huoneisto
 
7,5 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Sopivan pieni ja rauhallinen. Siisti ja viihtyisä kaikin puolin
-
Suihkun jälkeen kylppärin lattia oli pitkään märkä. Lasta pitäisi olla varusteena kaikissa huoneissa

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


6 10:stä

+
Rauhallinen hotelli ja hyvä sijainti
-
Suihku kasteli koko wc tilan. En tykännyt aamiaislautasesta. Haluan itse ottaa mitä syön.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-26


6 10:stä

+
Siisteys.hyvät kulkuyhteydet
-
Hiusten kuivaaja ois kaivannut vc lattiakaivo ei vetänyt.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-26


7 10:stä

+
Rauhallinen, ei öisin melua Huoneet turhan tummia
-
?

Vahvistettu asiakas: 2019-09-19


8 10:stä

+
Erittäin siisti. Hyvä sijainti.
-
Pyyhkeiden vaihto voisi olla aikaisemmin.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-19


5 10:stä

+
Rauhallinen hotelli.
-
Maksullisena palveluna aamupala oli heikko esitys. Huoneistossa oli muurahaisia. Hotelli ei ole kolmen a:n tasoa, vaikka parhaansa yrittivät. Ilmastointi kallis, vaikka huoneesta oli maksettu jo aivan liikaa sen tasoon nähden.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-12


9 10:stä

+
Tosi siisti, yksi siistimmistä missä olen vieraillut. Ystävällinen henkilökunta. Todennäköisesti menen toistekin.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-12


9 10:stä

+
Pieni ja rauhallinen hotelli. Todella hyvä asiakaspalvelu.
-
Ilmastointi pitäisi ehdottomasti sisällyttää hintaan tai hinnoitella järkevästi viikkokohtaiseksi, esim. 20€. Hieman voisi ruokapuolta laajentaa ja parantaa tasoa, mm.laktoosiallergiat huomioiden.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-12


7 10:stä

+
Siisti, hyvä sijainti.
-
Kaikissa huoneissa/ huoneistoissa ei ollut omaa parveketta / terassia. Asiaa ei ollut mainittu hotelli esittelyssä. Saimme huoneen jossa ei ollu parveketta, jouduimme istuskelemaan kulkureitillä (josta ihmiset kulkivat naapuri huoneistoihin), myös vaatteiden kuivausteline oli siis siinä josta toiset ihmiset kulki ohi. Täytyi vain luottaa ettei mitään varasteta. Ei ollut mitään yksityisyyttä. Todella suuri pettymys!

Vahvistettu asiakas: 2019-09-05


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Nontas -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

68% matkustajista suositttelee

198 arvostelua
Erinomainen
 
98
Erittäin hyvä
 
49
Hyvä
 
27
Ei kovin hyvä
 
15
Huono
 
9

Viimeisimmät 5 arviota

5.5.2019

Kirjoittanut Reissumimmi2018

Siisti hotelli hyvällä sijainnilla

Edullinen perussiisti apartomentos. Haniaan 4 km. Aamupala tarjottiin allasbaarissa aamuauringossa. Siivous 6 krt/vko. Ilmastointi ei kuulunut hintaan (7€/päivä). Hotelli oli rauhallinen koska vain osa huoneistoista oli varattu. Parvekkeilta oli näköyhteys viereisille huoneistoille. Hyttysiä tuli huoneeseen vaikka ikkunat ja ovet olivat kiinni (suurehkoja rakoja oven alaosassa). Ainoastaan yksi suuri keittokattila ( 4 l). Paistinpannu terästä. Vedenkeitin.

 
23.5.2017

Kirjoittanut Tuulisaa

Siisti pieni hotelli

Toukokuussa hotelli oli hiljainen. Aamupala tarjottiin suoraan pöytään eli ei buffetia. Olimme yleensä ainoat aamupalalla ja altaalla. Hotellialue oli siisti. Vastapäätä hotellia oli iso Kiina-kauppa, jossa oli edullisia vaatteita, kenkiä, leluja ym. Kävelymatkan päässä on myös valtava sekatavarakauppa Jumbo, josta kannattaa ostaa tuliaiset. Hotellin edestä pääsee hyvin bussilla sekä Hanian että Plataniaksen suuntaan. Yöelämää ei Agii Apostolin alueella tainnut juuri olla. Ravintoloita löytyy vierestä paljon ja pieniä ruokakauppoja myös.

 
1.5.2017

Kirjoittanut TanjaR1002 Joensuu, Suomi

Huhti-toukokuun vaihde 2017

Siisti ja hyvä kuntoinen hotelli. Ystävällinen palvelu. Lyhyen kävelymatkan päässä useammmastakin hiekkarannasta. Kävellen pääsee helposti rantoja pitkin tai suoraa tietä Hanian keskustaan. Myös linja-autot kulkevat aivan hotellin vierestä.

 
9.9.2016

Kirjoittanut Tepizzu Oulu, Suomi

Suosittelemisen arvoinen huoneistohotelli

Erinomaisen hinta-laatusuhteen hotelli. Keskitason hotelliksi positiivinen yllätys. Siisti, hyväkuntoinen ja miellyttävä hotelli. Allasbaarin/ravintolan työntekijät oikein mukavia. Huoneemme oli allasalueen lähettyvillä ja ainakin meidän huoneessamme toimi wifi moitteetta. Hotelli sijainti loistava. Lähellä kaksi isoa markettia (Inka ja Lidl) sekä kaksi halpaa vaatekauppaa. Neljä rantaa kävelymatkan etäisyydellä. Ravintoloita riittävästi lähettyvillä. Myös hotellin ravintolasta sai murua rinnan alle. Bussipysäkki ihan hotellin vieressä, joten hotellilta pääsee vaivatta sekä Haniaan että muihin Hanian rannikon lomakyliin (mm. Agia Marina ja Platanias). Jos nyt jotain parannettavaa niin suihkuverho (tai vaihtoehtoisesti teräväkuivain lattialle) olisi loistava lisäys kylpyhuoneeseen. Jokaisen suihkussakäynnin jälkeen koko kylpyhuoneen lattia oli ihan märkä eikä meinannut kuivua moneen tuntiin. Keittovarustus vaatimaton. Jäimme kaipaamaan keskikokoista kattilaa, kunnon paistinpannua sekä jonkinsortin viinilaseja. Pärjäsimme toki ilmankin ja ruokaakin saimme tehtyä suurperheen kattilaksi kelpaavalla kattilalla. Kaiken kaikkiaan viihdyimme hotellissa oikein mainiosti.

 
1.10.2019

Kirjoittanut Mintta Helsinki, Suomi

A lovely small hotel in a perfect location.

We spend 2 lovely weeks in Agii Apostoli and at Nontas hotel. We are happy after our holiday. The room was good. Our balcony was at the street side but we had a tree in the front so it didnt bother us at all. And the street wasnt that busy. Even the hotel is small there is a lovely pool area and a lovely poolbar with such a lovely worker called Jorgos. He helped us from the moment we came to the hotel until we went home. He is a magnifiq chef and makes the best mojitos. He is kind and honest. He knows everything about Crete. He keep you happy all your stay at Nontas. I recommend also the beauty saloon with a lot of nice beauty cares like fish spa, massage, manicure, pedicure, make-up etc. Ask for Anna. She is gorgeous and lovely. We will absolutely back to Nontas again. Thank you so much <3 <3 <3