Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,9 10:stä Perustuu 85 arvioon
Kokonaisuus
 
7,9 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,0 / 10
Huone/huoneisto
 
7,6 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Erittäin hyvät sängyt. Huoneen sijainti.
-
Koska suihkussa ei ollut suihkuverhoa, suosittelisin lastaa. Lattia lainehti vedestä suihkun jälkeen.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-09


8 10:stä

+
Sijainti ja sängyt jotka olivat parhaat Kreikassa ikinä!
-
Suihkun vedenpaine!

Vahvistettu asiakas: 2021-10-09


8 10:stä

+
-
Suihku uusiksi

Vahvistettu asiakas: 2021-09-24


7 10:stä

+
Henkil?kunta
-
Ilmastointi ja safebox voi kuulua palvelun hintaan

Vahvistettu asiakas: 2021-09-05


6 10:stä

+
Sijainti. Siivous 10+.
-
Ehdottomasti suihkuseinät, syvempi suihkuallas, koska koko kylpyhuone lainehti suihkussa käynnin jälkeen. Kreikkalaista musiikkia uima-allasbaariin!

Vahvistettu asiakas: 2021-09-04


8 10:stä

+
Uima-allas
-
Allas alueelle muutamia aurinkotuoleja lisää ja niiden siirto mahdollisuus,oli kaikki köytetty samaan riviin ketjulla. Allas alueen musiikkiin vaihtelua, olisi kiva kuunnella paikallista musiikkia. Huoneistojen keittiö tarvikkeet aivan liian suppeat. Puuttui kokonaan leipäveitsi joka piti erikseen pyytää ja siihenkin meni 3pv ja vihannes veitsiä ei ollut esim.tomaatin leikkuuseen. Keskikokoinen kattila esim kanamunille tai puurolle olisi hyvä olla, koska toinen oli kuin saavi ja toinen ns kahville. Siivoukseen yhteneväisyyttä. Osalla oli aina tiskattu siivouksen yhteydessä ja meillä vain kerran. Asiakkaiden sijoittelua huoneisiin olisi voinut hoitaa paremmin. Esim lapsi perhe ala tasoon ja altaan luo eikä toiseen kerrokseen kadunpuolelle. Ja respa valehteli ettei muka kaksioita ole muualla, olihan niitä kun joku nuoriso porukka oli aivan altaan vieressä. Katolle menevät ovet olisi hyvä lukita ettei lapset pääse sinne ja tipu katolta alas. Asiakkaiden kohtelu respassa hieman töykeää kysyttäessä mahdollisuuksista vaihtaa huonetta. Sijainti hyvä.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-04


8 10:stä

+
Huone oli siisti! Kylppärin lattia lainehti aina suihkun jälkeen, se oli ikävää. Ei ollut edes lastaa, jolla kuivata lattiaa. Parvekkeemme oli kulkuväylällä uima-altaalle.
-
Kylpyhuoneenn/wc:n vedenohjaus tai edes lasta kylpyhuoneeseen. Wc-paperia voisi tuoda tarpeeksi.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-21


8 10:stä

+
Erittäin ystävällinen henkilökunta, varsinkin allasbaarin Georgia. Hotellin ulkonäkö on todella kaunis.
-
Suihkuverho olis kiva.

Vahvistettu asiakas: 2021-07-24


9 10:stä

+
Sopivan pieni ja rauhallinen. Siisti ja viihtyisä kaikin puolin
-
Suihkun jälkeen kylppärin lattia oli pitkään märkä. Lasta pitäisi olla varusteena kaikissa huoneissa

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


6 10:stä

+
Rauhallinen hotelli ja hyvä sijainti
-
Suihku kasteli koko wc tilan. En tykännyt aamiaislautasesta. Haluan itse ottaa mitä syön.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Nontas -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

68% matkustajista suositttelee

203 arvostelua
Erinomainen
 
102
Erittäin hyvä
 
50
Hyvä
 
27
Ei kovin hyvä
 
15
Huono
 
9

Viimeisimmät 5 arviota

5.5.2019

Kirjoittanut Reissumimmi2018

Siisti hotelli hyvällä sijainnilla

Edullinen perussiisti apartomentos. Haniaan 4 km. Aamupala tarjottiin allasbaarissa aamuauringossa. Siivous 6 krt/vko. Ilmastointi ei kuulunut hintaan (7€/päivä). Hotelli oli rauhallinen koska vain osa huoneistoista oli varattu. Parvekkeilta oli näköyhteys viereisille huoneistoille. Hyttysiä tuli huoneeseen vaikka ikkunat ja ovet olivat kiinni (suurehkoja rakoja oven alaosassa). Ainoastaan yksi suuri keittokattila ( 4 l). Paistinpannu terästä. Vedenkeitin.

 
23.5.2017

Kirjoittanut Tuulisaa

Siisti pieni hotelli

Toukokuussa hotelli oli hiljainen. Aamupala tarjottiin suoraan pöytään eli ei buffetia. Olimme yleensä ainoat aamupalalla ja altaalla. Hotellialue oli siisti. Vastapäätä hotellia oli iso Kiina-kauppa, jossa oli edullisia vaatteita, kenkiä, leluja ym. Kävelymatkan päässä on myös valtava sekatavarakauppa Jumbo, josta kannattaa ostaa tuliaiset. Hotellin edestä pääsee hyvin bussilla sekä Hanian että Plataniaksen suuntaan. Yöelämää ei Agii Apostolin alueella tainnut juuri olla. Ravintoloita löytyy vierestä paljon ja pieniä ruokakauppoja myös.

 
1.5.2017

Kirjoittanut TanjaR1002 Joensuu, Suomi

Huhti-toukokuun vaihde 2017

Siisti ja hyvä kuntoinen hotelli. Ystävällinen palvelu. Lyhyen kävelymatkan päässä useammmastakin hiekkarannasta. Kävellen pääsee helposti rantoja pitkin tai suoraa tietä Hanian keskustaan. Myös linja-autot kulkevat aivan hotellin vierestä.

 
9.9.2016

Kirjoittanut Tepizzu Oulu, Suomi

Suosittelemisen arvoinen huoneistohotelli

Erinomaisen hinta-laatusuhteen hotelli. Keskitason hotelliksi positiivinen yllätys. Siisti, hyväkuntoinen ja miellyttävä hotelli. Allasbaarin/ravintolan työntekijät oikein mukavia. Huoneemme oli allasalueen lähettyvillä ja ainakin meidän huoneessamme toimi wifi moitteetta. Hotelli sijainti loistava. Lähellä kaksi isoa markettia (Inka ja Lidl) sekä kaksi halpaa vaatekauppaa. Neljä rantaa kävelymatkan etäisyydellä. Ravintoloita riittävästi lähettyvillä. Myös hotellin ravintolasta sai murua rinnan alle. Bussipysäkki ihan hotellin vieressä, joten hotellilta pääsee vaivatta sekä Haniaan että muihin Hanian rannikon lomakyliin (mm. Agia Marina ja Platanias). Jos nyt jotain parannettavaa niin suihkuverho (tai vaihtoehtoisesti teräväkuivain lattialle) olisi loistava lisäys kylpyhuoneeseen. Jokaisen suihkussakäynnin jälkeen koko kylpyhuoneen lattia oli ihan märkä eikä meinannut kuivua moneen tuntiin. Keittovarustus vaatimaton. Jäimme kaipaamaan keskikokoista kattilaa, kunnon paistinpannua sekä jonkinsortin viinilaseja. Pärjäsimme toki ilmankin ja ruokaakin saimme tehtyä suurperheen kattilaksi kelpaavalla kattilalla. Kaiken kaikkiaan viihdyimme hotellissa oikein mainiosti.

 
24.10.2021

Kirjoittanut Corrine H Driffield, Yhdistynyt kuningaskunta

Fantastic holiday

We stayed at Nontas for a month in September 2021 to celebrate our early retirement, having enjoyed holidays on Crete on three previous occasions. Nontas was a great choice for us in a perfect location in walking distance to Chania itself. The hotel is well designed and maintained, and extremely clean. The staff and management were great, really friendly and helpful. Evenings at the pool bar were enlivened by Jorge the bar manager, who turned out to be a real educator with his knowledge of Cretan history and customs. Some of the more obscure European spirits behind the bar were also an education! We are about to rebook for 2022 and can’t wait to get back there.