Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,9 10:stä Perustuu 138 arvioon
Kokonaisuus
 
7,9 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,4 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-05


8 10:stä

+
Rauhallinen paikka Hyvä sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-21


8 10:stä

+
Yllätyin kuin siisti huone meillä oli.
-
No uima-allas oli pari viimeistä päivää tosi tosi likainen ja ällöttävä. Koko sen ajan mitä oltiin niin sitä ei kertaakaan pesty saatu otettu testejä..

Vahvistettu asiakas: 2023-09-09


10 10:stä

+
Ystävällinen palvelu ja hyvä sijainti.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-07


9 10:stä

+
Remontoitu huone, näköala ja parveke altaalle päin.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-26


9 10:stä

+
Siisteys ja huoneisto oli kyllä tosi laadukas eli ei mitään moitteen sijaa löydy.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-20


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-06


8 10:stä

+
Suuri uima-allas, hyvä palvelu sekä vastaanotossa että aamiaisella
-
Huoneen varustelutaso hieman vanha ja esimerkiksi kylpyhuone hieman kulunut ja kosteahko.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-22


9 10:stä

+
Hotelli on siisti,kuten ennenkin. Siivous toimii, lakanat ja pyyhkeet vaihdettiin sovitusti. Henkilökunta on äärettömän ystävällistä!
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-15


7 10:stä

+
Sijainti on hyvä.
-
Keittiön varustus on heikko, kahvinkeitin ja mikro kuuluisi mielestäni olla. Kylpyhuone on todella pieni ja suihkumukavuutta lisäisi esim suihkuverho. Parvekkeiden välissä olisi mukava olla jonkinlaista näkösuojaa, ei pelkkä pleksi.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-15


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Nontas -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

68% matkustajista suositttelee

239 arvostelua
Erinomainen
 
118
Erittäin hyvä
 
60
Hyvä
 
32
Ei kovin hyvä
 
18
Huono
 
11

Viimeisimmät 5 arviota

5.5.2019

Kirjoittanut Reissumimmi2018

Siisti hotelli hyvällä sijainnilla

Edullinen perussiisti apartomentos. Haniaan 4 km. Aamupala tarjottiin allasbaarissa aamuauringossa. Siivous 6 krt/vko. Ilmastointi ei kuulunut hintaan (7€/päivä). Hotelli oli rauhallinen koska vain osa huoneistoista oli varattu. Parvekkeilta oli näköyhteys viereisille huoneistoille. Hyttysiä tuli huoneeseen vaikka ikkunat ja ovet olivat kiinni (suurehkoja rakoja oven alaosassa). Ainoastaan yksi suuri keittokattila ( 4 l). Paistinpannu terästä. Vedenkeitin.

 
23.5.2017

Kirjoittanut Tuulisaa

Siisti pieni hotelli

Toukokuussa hotelli oli hiljainen. Aamupala tarjottiin suoraan pöytään eli ei buffetia. Olimme yleensä ainoat aamupalalla ja altaalla. Hotellialue oli siisti. Vastapäätä hotellia oli iso Kiina-kauppa, jossa oli edullisia vaatteita, kenkiä, leluja ym. Kävelymatkan päässä on myös valtava sekatavarakauppa Jumbo, josta kannattaa ostaa tuliaiset. Hotellin edestä pääsee hyvin bussilla sekä Hanian että Plataniaksen suuntaan. Yöelämää ei Agii Apostolin alueella tainnut juuri olla. Ravintoloita löytyy vierestä paljon ja pieniä ruokakauppoja myös.

 
1.5.2017

Kirjoittanut TanjaR1002 Joensuu, Suomi

Huhti-toukokuun vaihde 2017

Siisti ja hyvä kuntoinen hotelli. Ystävällinen palvelu. Lyhyen kävelymatkan päässä useammmastakin hiekkarannasta. Kävellen pääsee helposti rantoja pitkin tai suoraa tietä Hanian keskustaan. Myös linja-autot kulkevat aivan hotellin vierestä.

 
9.9.2016

Kirjoittanut Tepizzu Oulu, Suomi

Suosittelemisen arvoinen huoneistohotelli

Erinomaisen hinta-laatusuhteen hotelli. Keskitason hotelliksi positiivinen yllätys. Siisti, hyväkuntoinen ja miellyttävä hotelli. Allasbaarin/ravintolan työntekijät oikein mukavia. Huoneemme oli allasalueen lähettyvillä ja ainakin meidän huoneessamme toimi wifi moitteetta. Hotelli sijainti loistava. Lähellä kaksi isoa markettia (Inka ja Lidl) sekä kaksi halpaa vaatekauppaa. Neljä rantaa kävelymatkan etäisyydellä. Ravintoloita riittävästi lähettyvillä. Myös hotellin ravintolasta sai murua rinnan alle. Bussipysäkki ihan hotellin vieressä, joten hotellilta pääsee vaivatta sekä Haniaan että muihin Hanian rannikon lomakyliin (mm. Agia Marina ja Platanias). Jos nyt jotain parannettavaa niin suihkuverho (tai vaihtoehtoisesti teräväkuivain lattialle) olisi loistava lisäys kylpyhuoneeseen. Jokaisen suihkussakäynnin jälkeen koko kylpyhuoneen lattia oli ihan märkä eikä meinannut kuivua moneen tuntiin. Keittovarustus vaatimaton. Jäimme kaipaamaan keskikokoista kattilaa, kunnon paistinpannua sekä jonkinsortin viinilaseja. Pärjäsimme toki ilmankin ja ruokaakin saimme tehtyä suurperheen kattilaksi kelpaavalla kattilalla. Kaiken kaikkiaan viihdyimme hotellissa oikein mainiosti.

 
3.11.2023

Kirjoittanut Mia A Hertfordshire, Yhdistynyt kuningaskunta

Wonderful and so much more than i was expecting

Simple but clean, with everything you could want nearby. Great value hotel, lovely beaches nearby and good transport links to Chania. People are lovely and there are loads of places to eat nearby. Will go again.