Kiwi

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Huoneistohotelli Kiwi sijaitsee lähellä Agii Apostolin kauniita uimapoukamia ja vehreitä pinjapuita. Täällä on viihtyisä allasalue ja hotellilta on lyhyt kävelymatka lähistön ravintoloihin. Huoneistoissa on kaikki tarvittava omatoimisen loman viettoa varten – valmista itse herkullinen aamiainen ja kruunaa se kylän leipomosta haetulla vastaleivotulla leivällä!


Huonetyyppi

Yksiö 1-3 hengelle. Kaksio 2-3 hengelle/2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisti ja viihtyisä. Saimme mukavan sijainnin suoraan uima-altaalle.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 33 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Kiwissä majoitut viihtyisissä huoneistoissa lähellä Agii Apostolin rantaa Kreetalla. Nauti lomapäivistä allas alueella, jossa aurinkotuoleja ja muutamia varjoja sekä allasbaari. Hotelli sijaitsee lähellä Agii Apostolin uimapoukamia, rannalla on vuokrattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Hotellin ulkopuolella on pieni puistoalue, joka sopii loistavasti lenkkeilyyn. Lähistöllä on lisäksi useita ravintoloita, leipomo sekä pankkiautomaatti. Suuri supermarket, joka sijaitsee noin 500 metrin päässä sekä minimarket noin 350 metrin päässä. Agia Apostolin keskustaan noin 500 metriä ja Hanian keskustaan 4,5 kilometriä.

Vieraile Hanian kaupungissa kätevästi paikallisbussilla ja tutustu kauniiseen venetsialaiseen satamaan tai vaeltele pitkin vanhan kaupungin kapeita kujia.

Ateriat

Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiainen.

Hyvä tietää

  • Lähes kaikkiin huoneisiin kuljettaessa useita portaita, hotellilla ei hissiä.
  • Paikallisliikenne voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneita.

Hotellit Agii Apostoli

Triton (Agii Apostoli)

Hotelli Triton sijaitsee Agii Apostolissa, suositun Golden Beach rannan äärellä. Ranta sopii hyvin koko perheelle ja hotellin allasalue on viihtyisä ja kutsuva. Tilavat huoneistot remontoidaan kesälle 2023. Korkean asiakastyytyväisyyden sekä paikallisen tunnelman ansiosta hotelli kuuluu Apollo Mondo Local -valikoimaan.

Nontas

Hotelli Nontas on moderni huoneistohotelli Agii Apostolin keskustassa. Viihtyisä allasalue, jonka baari tarjoilee pientä purtavaa ja virvokkeita. Nontaksessa olet kävelymatkan päässä neljältä rannalta - Agii Apostolin rannalta, Glaros Beachiltä, Chrissi Aktin rannalta ja Kalamaki Beachiltä. Mikäli vietät aikaa mielummin hotellilla, löytyy täältä allas sekä allasbaari.

Stellina Village Resort

Tervetuloa suosittuun Stellina Village Resortiin ja Apollo Mondo Local-hotelliin, mihin kuuluu hotelleja paikallisella vivahteella ja korkealla asiakastyytyväisyydellä. Hotelli koostuu kolmesta alueesta ja voit vapaasti nauttia kaikista altaista sekä hotellin palveluista. Sijainti on erinomainen - Chryssi Aktin hienolle hiekkarannalle on vain parin minuutin matka ja Haniaan lyhyt bussimatka tai hieman pidempi kävelymatka.

Okeanis Golden Resort

Pidetty Okeanis Golden Resort sijaitsee keskeisellä paikalla Agii Apostolissa kävelymatkan päässä hienolta hiekkarannalta. Voit majoittua raikkaissa huoneistoissa, joissa osassa on oma allas. Hanian kaupunkiin ja sen palveluiden ääreen on noin vartin bussimatka.

Anais Collection Hotels & Suites

Anais Collection Hotels & Suites sijaitsee Agii Apostolin sydämessä ja täällä vallitsee rennon lämmin tunnelma. Saat kokea kreetalaista vieraanvaraisuutta parhaimmillaan, ja yhdessä modernien mukavuuksien kanssa vietät taatusti upean loman.

Okeanis II

Okeanis II on viihtyisä hotelli keskeisellä paikalla Agii Apostolissa Kreetalla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 12-vuotiaat vieraat. Hotellilta on kävelymatka hiekkarannalle sekä oma viihtyisä allasalue. Moderneissa kahden hengen huoneissa voit levähtää aurinkoisen päivän jälkeen.