Kiwi

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Huoneistohotelli Kiwi sijaitsee lähellä Agii Apostolin kauniita uimapoukamia ja vehreitä pinjapuita. Täällä on viihtyisä allasalue ja hotellilta on lyhyt kävelymatka lähistön ravintoloihin. Huoneistoissa on kaikki tarvittava omatoimisen loman viettoa varten – valmista itse herkullinen aamiainen ja kruunaa se kylän leipomosta haetulla vastaleivotulla leivällä!


Huonetyyppi

Yksiö 1-3 hengelle. Kaksio 2-3 hengelle/2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisti ja viihtyisä. Saimme mukavan sijainnin suoraan uima-altaalle.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 29 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Kiwissä majoitut viihtyisissä huoneistoissa lähellä Agii Apostolin rantaa Kreetalla. Nauti lomapäivistä allas alueella, jossa aurinkotuoleja ja muutamia varjoja sekä allasbaari. Hotelli sijaitsee lähellä Agii Apostolin uimapoukamia, rannalla on vuokrattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Hotellin ulkopuolella on pieni puistoalue, joka sopii loistavasti lenkkeilyyn. Lähistöllä on lisäksi useita ravintoloita, leipomo sekä pankkiautomaatti. Suuri supermarket, joka sijaitsee noin 500 metrin päässä sekä minimarket noin 350 metrin päässä. Agia Apostolin keskustaan noin 500 metriä ja Hanian keskustaan 4,5 kilometriä.

Vieraile Hanian kaupungissa kätevästi paikallisbussilla ja tutustu kauniiseen venetsialaiseen satamaan tai vaeltele pitkin vanhan kaupungin kapeita kujia.

Ateriat

Ei aterioita. À la carte-aamiainen lisämaksusta.

Hyvä tietää

  • Lähes kaikkiin huoneisiin kuljettaessa useita portaita, hotellilla ei hissiä.
  • Paikallisliikenne voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneita.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.