Kaksio

Tilavia ja raikkaasti sisustettuja kaksioita parvekkeella tai terassilla. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta tai taitettavasta vuoteesta. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö/olohuone, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-kaksio

Superior-yksiöitä, joissa on parveke. Huoneistot on juuri remontoitu kesää 2023 varten. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta sängystä. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin ja keittiön perusvarusteet.Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. TV paikalliskanavilla. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuone, jossa kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 6krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita, joissa on parveke. Huoneistot on juuri remontoitu kesää 2023 varten. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta sängystä. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin ja keittiön perusvarusteet. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. TV paikalliskanavilla. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuone, jossa kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 6krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yksiö

Tilavia ja raikkaasti sisustettuja yksiöitä parvekkeella tai terassilla. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta tai taitettavasta vuoteesta. Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.