Kaksio

Kaksioita parvekkeella, osassa allasnäkymä. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Parivuode ja kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin kahdesta vuodesohvasta. Minikeittiö jossa jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, mikro ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kaksio alennetulla maatasolla

Kaksioita alennetulla maatasolla, joissa on maaparveke ja allasnäkymä. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin kahdesta vuodesohvasta. Minikeittiö jossa jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, mikro ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä parvekkeella, osassa allasnäkymä. Yhdistetty makuuhuone ja olohuone/keittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen levitettävästä nojatuolista. Minikeittiö jossa jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, mikro ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiö, alennettu maataso

Yksiöitä alennetulla maatasolla, joissa on maaparveke ja allasnäkymä. Yhdistetty makuuhuone ja olohuone/keittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen levitettävästä nojatuolista. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, mikro ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.