Nasos

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Nasos on moderni ja tyylikäs hotelli Moraitikan laitamilla Korfulla. Pitkä hiekkaranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä, ja hotellilla on viihtyisä allasalue sekä ravintola.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 552 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Allasalue, jossa suuri allas, erillinen lastenallas sekä maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaarissa tarjoillaan myös yksinkertaisia annoksia. Pitkä, lapsiystävällinen ranta sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta.

Hotellin buffetravintola on avoinna aamiaiselle (klo 7.30-10.00) ja illalliselle (18.30-21.30).

Maksuton wifi. Pöytätennis ja biljardi lisämaksusta. Toisinaan hotellilla järjestetään musiikki- ja tanssiesityksiä. Leikkipaikka. Portaita ja korkeuseroja hotellialueella ja sen ympäristössä. Hotelli koostuu useammista rakennuksista. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Puolihoito sisältää aamiais- ja illallispöydän, ruokajuomat eivät sisälly hintaan.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.