Kokemuksia Delfinia -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 24 arvioon
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
-
Kuntosali vaatimaton

Vahvistettu asiakas: 2019-07-08


9 10:stä

+
Hyvä palvelu, ruoka
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-01


9 10:stä

+
-hieno puutarha, jossa oli mahdollisuus loikoilla myös nurmikolla -aivan rannalla ja hyvå hiekkaranta -ilmastointi pelasi -mukava ja palveleva henkilökunta -ruoka oli hyvää -siivous pelasi
-
-retkeilypoluista enemmän infoa -wc pytyt miehille hankalat (hygienia) -sauna olisi mukava

Vahvistettu asiakas: 2019-06-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Delfinia -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

74% matkustajista suositttelee

352 arvostelua
Erinomainen
 
126
Erittäin hyvä
 
150
Hyvä
 
54
Ei kovin hyvä
 
18
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

14.7.2019

Kirjoittanut Kisse123

Ihana rauhallinen hotelli

Ihastuttiin heti hotellin vehreään puutarhaan ja viihtyisyyteen. Kolme eri rakennusta josta ksikki oli todella siistejä. Siisti allas alue jossa ei ollut ruuhkaa. Merenranta vieressä. Aurinkotuoleja hyvin saatavilla. Ruoka monipuolista. Kauppa lähellä ja bussiyhteydet kulkee hyvin. Huoneen ilmastointi oli huono koska säädöt oli joko kylmä tai kuuma. Kovaääninen ilmastointikone. Yöllä joutui laittamaan lämmintä peittoa koska paleli. Voin suositella

 
12.7.2017

Kirjoittanut ullava Lahti, Suomi

Siisti

Hotelli oli siisti, huone remontoitu. Hotelli koostuu kolmesta eri rakennuksesta, me asuimme rakennuksessa, jossa oli hotellin ravintola/aamiainen/illallinen. Pihapiiri kaunis ja vehreä, puhdas ja siisti. Hotellin henkilökunta (yhtä respan nuorempaa naista lukuunottamatta) ihan huippuystävällisiä ja palveluhalukkaita. Varsinkin ravintolan henkilökunta. Ruoka oli hyvää. Hotellin sijainti "keskustasta" sopivan matka päässä. Myös rannan taverna ja rantaravintola hyvät. Ainoa miinus viikon matkalla oli rantatuolit, jotka olivat jo aamusta klo 7 alkaen 99 % varattuina pyyhkeillä. Ja kuitenkin varaajat saattoivat tulla varauksilleen vasta iltapäivällä. Ärsytti!

 
17.9.2021

Kirjoittanut marcosY5882XA

Spa Massage from Angelika

The Spa Massage was Amazing! Me and my girlfriend recently had a spa massage from Angelika who is absolutely amazing. Super professional, a great massage therapist who was very attentive to the type of massage I was looking for. I highly recommend her, you won’t regret it.

 
10.9.2021

Kirjoittanut Z7776NVmarieh

Disappointed

Toilet positioned so I could not sit straight on it as toes squashed against wall. Same problem on the balcony. No easy chair in room. Not a comfortable chair anywhere. Good English breakfast, dinners never hot just warm but superb desserts. Lovely pool and gardens. On the ball with sanitizer, mask wearing re Covid. I didn't feel a 4☆ experience.

 
28.8.2021

Kirjoittanut Indigosoul8 New York, New York

Thé Spa Massage was Amazing!

I recently has a spa massage with Angeliki who is absolutely amazing. Super professional, a great massage therapist who was very attentive to the type of massage I was looking for. I highly recommend her, you won’t regret it.