Kokemuksia Alkionis -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,2 10:stä Perustuu 61 arvioon
Kokonaisuus
 
7,2 / 10
Puhtaus
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,9 / 10
Huone/huoneisto
 
7,5 / 10
Palvelu
 
8,0 / 10

Viimeisimmät arviot


5 10:stä

+
Ilmastointi oli hyvä ja huoneiden siivous
-
Runsaampi aamupala. Allas alue viihtyisämmäksi ja baari auki allas alueella

Vahvistettu asiakas: 2023-09-30


7 10:stä

+
Palvelut ym. lähellä.
-
Sijainti hyvä, mutta kadun puolen kämppiin kuului hyvin liikenne ja yön karaokelaulannat vastapäisestä baarista. Allasalue ei vastannut odotuksia, pieni ja allas melko huonossa kunnossa. Hotellin alakerta, jota kautta mentiin esim. altaalle, siivoton. Sänkyinä runkopatja ilman petauspatjoja, ei toimi, liian kovat.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-30


7 10:stä

+
Lyhyt matka rannalle ja rauhallisuus
-
Uima-altaalle enemmän auringonottotuolija

Vahvistettu asiakas: 2023-09-09


7 10:stä

+
Ystävällinen palvelu, lähellä ruokapaikkoja ja kauppoja. Meri oli kävelymatkan päässä
-
Yhteisiä vessoja ei saanut lukkoon, vähän epäsiisti alakerta josta mennään allasalueelle

Vahvistettu asiakas: 2023-09-09


9 10:stä

+
Remontoidut kylpyhuoneet. Rauhallinen.
-
Kovat sängyt. Jääkaappi liian pieni.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-09


7 10:stä

+
-
Allasalueella liian vähän aurinkotuoleja eikä ollut poolbaaria.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-02


5 10:stä

+
Aamupala
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-02


7 10:stä

+
Ilmastointi, siisteys
-
Allas alue oli eristettynä, kuvista sitä ei nähnyt, pieni ja vastimaton. Ei houkutellut!

Vahvistettu asiakas: 2023-09-02


8 10:stä

+
ilmastointi, tallelokero
-
muurahaisia lattioilla, huoneissa ei äänieristystä

Vahvistettu asiakas: 2023-07-15


8 10:stä

+
Perus ok hotelli johon kuului ilmastointi ja aamupala hintaan.
-
Ainut miinus siitä että vessan kaadot eivät olleet ihan kohdillaan ja siitä syystä vesi pääsi valumaan huoneen puolelle.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-01


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Alkionis -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

40% matkustajista suositttelee

129 arvostelua
Erinomainen
 
27
Erittäin hyvä
 
32
Hyvä
 
30
Ei kovin hyvä
 
15
Huono
 
26

Viimeisimmät 5 arviota

21.8.2019

Kirjoittanut _hanneletii Suomi

Hotelli hyvällä paikalla

Ihan kelpo hotelli,aamiainen ok,huoneet siistejä ja ystävällinen henkilökunta.Ainoa miinus uima altaasta, jota ei puhdistettu ja allasalue oli roskainen.Lähistöllä kauppoja ja hyviä ruokaravintoloita.

 
4.8.2019

Kirjoittanut Wellu Oulu, Suomi

Miellyttävä kokemus, vaatimaton, mutta siisti ja ystävällinen / Mukava kokemus, hintansa väärti!

Tämä hotelli todella vastasi odotuksiamme 2 + -luokan hotellina (Aurinkomatkat-ranking). Emme yleensä halua käyttää paljon rahaa majoitukseen, mutta olemme tyytyväisiä, kun vähimmäisedellytykset täyttyvät. Ja hotelli Alkionis teki sen. Huolimatta siitä, että se oli jonkin verran kulunut tai vanhentunut, se oli puhdas ja toimiva. Henkilökunta oli ystävällistä, ja aamiainen oli odotettua enemmän: munat jossain muodossa (munakokkeet, keitetyt, paistetut), pekoni tai makkarat, tuore kurkku ja tomaatit, vesimeloni, hunajarasva jne. Ja kahvi tai tee, tietenkin. No, aamuisin tarjottu papukastike ei oikeastaan ollut teekuppimme, mutta muuten olimme tyytyväisiä valintaan. Huone ja kylpyhuone olivat pieniä, mutta tämä ei ollut yllätys. Parveke oli tilava, ja näkymä oli hieno itäpuolelle päin, ihastuttava maisema läheisille vuorille. Huoneet siivottiin ja pyyhkeet vaihdettiin päivittäin, liinavaatteet kerran viikon oleskelun aikana. Ja lopuksi uima-altaasta: täällä olevista uima-altaista täytyy olla jonkinlainen väärinkäsitys, koska jotkut valittavat siitä. Heidän on pitänyt sekoittaa se sisäpihan uima-altaaseen, joka ei oikeastaan ole uintia, vaan pelkästään koristetarkoituksia varten. Varsinainen takapihalla sijaitseva uima-allas oli puhdas (ja siivottu!), Ja sitä ympäröi siisti terassi aurinkotuoleja ja joitain huonekaluja. Vaikka emme käyttäneet sitä (mieluummin meri ja ranta), huomasimme, että sitä käytettiin joka päivä, eikä näyttänyt olevan valituksia tai ongelmia, mitä niin koskaan. Yleisesti ottaen voin lämpimästi suositella tätä hotelli jokaiselle, joka ei etsi ylellisyyttä, vaan vain puhdasta ja rauhallista majoitusta lomalleen. Sinun on pidettävä mielessä, että jos maksat 2 + tähden majoituksesta, et voi odottaa 4 tähteä. Tämä hotelli täyttää ehdottomasti jopa 3 tähden kriteerit.

 
5.8.2018

Kirjoittanut sinio2015 Joensuu, Suomi

Yksinkertainen hotelli

Hotelli hyvällä sijainnilla Moraitikassa. Vierestä löytyi ravintolat ja kaupat eikä rannallekaan ollut kuin 10min kävelymatka. Hotelli perussiisti, mutta huoneet pieniä ja pientä päivitystä kaipaavia. Allasalue hoitamaton ja yksinkertainen. Saman hotelliketjun toisessa hotellissa allasalue käytössä, mutta emme vierailleet siellä lomamme aikana. Suurin plussa todella ystävällinen henkilökunta, joka ottaa lapsiperheet hienosti huomioon! Aamupala yksinkertainen, mutta sai sillä nälkää siirrettyä. Illallinen useampana päivänä kuitenkin loistava. Yksinkertainen perushotelli, mutta jos luksusta kaipaa niin tämä ei ole vaihtoehto.

 
26.9.2023

Kirjoittanut annagP6941OR

Negativa purtroppo

Struttura obsoleta letti alla francese cioè piccoli. Cibo con menù uguale quasi ogni giorno. pulizia.....meglio non parlarne. ...personale cortese se non ti lamenti altrimenti in caso contrario diventa arrogante e maleducato .l'isola merita ma forse in un altra struttura più moderna saremmo stati meglio...mi dispiace molto perché il popolo greco è caloroso e simpatico...siamo stati in altre isole tante volte ed è la prima volta in cui siamo stati trattati davvero male...

 
25.9.2023

Kirjoittanut Dana B Podborany, Tšekin tasavalta

Korfu je nádherný ostrov.Cestování autobusem funguje velmi dobře.Krásná Kerkyra a lodí do Pargy a o.Paxos skvělé.

Hotel s polopenzí vyhovuje,s ALL poslední den nefunguje podle představ,dostanete tzv.vouchery a připadáte si pak jako otravný hmyz.S touto CK ....a do tohotu hotelu už nepojedeme.Okolí ,pláž nádherné.