Kokemuksia Alkionis -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
5,9 10:stä Perustuu 21 arvioon
Kokonaisuus
 
5,9 / 10
Puhtaus
 
6,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
5,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,2 / 10
Huone/huoneisto
 
5,9 / 10
Palvelu
 
7,0 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-01


8 10:stä

+
Sijainti keskustassa, lyhyt matka rannalle.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-20


3 10:stä

+
Hyvä palvelu.
-
Vanhahko ja ei mitenkään viihtyisä, mutta toisaalta tämän reissun tarkoitus olikin vain päästä tyttären toiveesta edes jonnekin edullisesti 😀.

Vahvistettu asiakas: 2022-07-23


7 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-16


4 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-02


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-02


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Alkionis -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 3,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

40% matkustajista suositttelee

117 arvostelua
Erinomainen
 
22
Erittäin hyvä
 
31
Hyvä
 
27
Ei kovin hyvä
 
14
Huono
 
23

Viimeisimmät 5 arviota

21.8.2019

Kirjoittanut _hanneletii Suomi

Hotelli hyvällä paikalla

Ihan kelpo hotelli,aamiainen ok,huoneet siistejä ja ystävällinen henkilökunta.Ainoa miinus uima altaasta, jota ei puhdistettu ja allasalue oli roskainen.Lähistöllä kauppoja ja hyviä ruokaravintoloita.

 
4.8.2019

Kirjoittanut Wellu Oulu, Suomi

Miellyttävä kokemus, vaatimaton, mutta siisti ja ystävällinen / Mukava kokemus, hintansa väärti!

Tämä hotelli todella vastasi odotuksiamme 2 + -luokan hotellina (Aurinkomatkat-ranking). Emme yleensä halua käyttää paljon rahaa majoitukseen, mutta olemme tyytyväisiä, kun vähimmäisedellytykset täyttyvät. Ja hotelli Alkionis teki sen. Huolimatta siitä, että se oli jonkin verran kulunut tai vanhentunut, se oli puhdas ja toimiva. Henkilökunta oli ystävällistä, ja aamiainen oli odotettua enemmän: munat jossain muodossa (munakokkeet, keitetyt, paistetut), pekoni tai makkarat, tuore kurkku ja tomaatit, vesimeloni, hunajarasva jne. Ja kahvi tai tee, tietenkin. No, aamuisin tarjottu papukastike ei oikeastaan ollut teekuppimme, mutta muuten olimme tyytyväisiä valintaan. Huone ja kylpyhuone olivat pieniä, mutta tämä ei ollut yllätys. Parveke oli tilava, ja näkymä oli hieno itäpuolelle päin, ihastuttava maisema läheisille vuorille. Huoneet siivottiin ja pyyhkeet vaihdettiin päivittäin, liinavaatteet kerran viikon oleskelun aikana. Ja lopuksi uima-altaasta: täällä olevista uima-altaista täytyy olla jonkinlainen väärinkäsitys, koska jotkut valittavat siitä. Heidän on pitänyt sekoittaa se sisäpihan uima-altaaseen, joka ei oikeastaan ole uintia, vaan pelkästään koristetarkoituksia varten. Varsinainen takapihalla sijaitseva uima-allas oli puhdas (ja siivottu!), Ja sitä ympäröi siisti terassi aurinkotuoleja ja joitain huonekaluja. Vaikka emme käyttäneet sitä (mieluummin meri ja ranta), huomasimme, että sitä käytettiin joka päivä, eikä näyttänyt olevan valituksia tai ongelmia, mitä niin koskaan. Yleisesti ottaen voin lämpimästi suositella tätä hotelli jokaiselle, joka ei etsi ylellisyyttä, vaan vain puhdasta ja rauhallista majoitusta lomalleen. Sinun on pidettävä mielessä, että jos maksat 2 + tähden majoituksesta, et voi odottaa 4 tähteä. Tämä hotelli täyttää ehdottomasti jopa 3 tähden kriteerit.

 
5.8.2018

Kirjoittanut sinio2015 Joensuu, Suomi

Yksinkertainen hotelli

Hotelli hyvällä sijainnilla Moraitikassa. Vierestä löytyi ravintolat ja kaupat eikä rannallekaan ollut kuin 10min kävelymatka. Hotelli perussiisti, mutta huoneet pieniä ja pientä päivitystä kaipaavia. Allasalue hoitamaton ja yksinkertainen. Saman hotelliketjun toisessa hotellissa allasalue käytössä, mutta emme vierailleet siellä lomamme aikana. Suurin plussa todella ystävällinen henkilökunta, joka ottaa lapsiperheet hienosti huomioon! Aamupala yksinkertainen, mutta sai sillä nälkää siirrettyä. Illallinen useampana päivänä kuitenkin loistava. Yksinkertainen perushotelli, mutta jos luksusta kaipaa niin tämä ei ole vaihtoehto.

 
2.8.2022

Kirjoittanut 137sanjap Skopje, Republic of North Macedonia

Not reccomend

The only thing good about this hotel is that is at the beach. Everthing else was miserable. Especcially breakfast. Dishes not cleaned well, they put leftovers from dinner, food was always burned. Once we found bitten cookie left for breakfast!

 
5.2.2022

Kirjoittanut anastasiasE6058RH

Friendly atmosphere, modern look!

We have visited Hotel Alkionis in August 2021. The Hotel is completely renovated and there is a cozy lobby with reception, a friendly bar & restaurant. All rooms have a nice fresh look with a renovated bathroom. Most of all, we enjoyed the excellent service we received! We will come back for sure!