Kokemuksia Mon Repos Palace by Ella Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 11 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
9,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
9,5 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Hyvä sijainti. Aika lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta. Ja todella kiva, että vaihtoehtona oli myös pääkaupungin hotelli. En itse ole kiinnostunut uima-allas- tai rantalomista. Minua kiinnostavat museot ja arkeologiset kohteet.
-
En käyttänyt wifiä, joten en osaa vastata seuraavaan kysymykseen. Siksi 1.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-09


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Mon Repos Palace by Ella Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

1774 arvostelua
Erinomainen
 
1088
Erittäin hyvä
 
484
Hyvä
 
123
Ei kovin hyvä
 
47
Huono
 
32

Viimeisimmät 5 arviota

17.7.2017

Kirjoittanut iirop546

Mahtava hotelli - Great hotel

Loistava hotelli, erinomainen palvelu ja hyvä ravintola! Ei pienellekkään valitukselle sijaa💗 VAHVA suositus! Ei lapsia, rauhallista, tasokas ravintola, monipuolinen kattaus ruokaa ja mielettömän kivoja ihmisiä töissä. Great place for holiday. All works perfectly👍Superb staff👏

 
4.3.2017

Kirjoittanut Riitta S Helsinki, Suomi

Rantahotelli upealla paikalla

Hotelli sijaitsee lähellä Korfun kaupunkia ja vihreään keitaaseen, Mon Repos-puistoon on lyhyt kävelymatka hotellilta. Mon Reposissa on pitkä kivilaituri auringonottoon, uintiin ja sen huvilassa on museo, se on mm. Englannin Prinssi Philipin syntymäkartano. Alueella on luostari ja vuohia. Lyhyt kävelymatka vihreissä maisemissa Kanoni uimarannalle ja luostariin. Lyhyt ja merellinen kävelybulevardi Korfun kaupunkiin. Bussipysäkki ihan hotellin vieressä. Ruoka on erinomaista ja vaihtelevaa, palvelu hyvää,hauska ja vikkelä hovimestari pitää asiakkaistaan huolta aamiaisella ja päivällisellä. Erinomainen hinta-laatusuhde. Huoneet kaksioita ja useimmista on hulppeat näköalat kaupunkiin ja/tai merelle.

 
28.7.2016

Kirjoittanut juhahirvonen Orimattila, Suomi

Lomalla

Hotelli siisti ,huoneet todella pieniä ,sängyissä ei kehumista ,ilmastointilaite rämisee.Palvelu oli hyvää ja ystävällistä , ennen kaikkea respassa. Gluteeniton ruokavalion tieto puutteelista ,suosittelen ottamaan kreikan kielellä olevan ohjeen.

 
26.9.2023

Kirjoittanut Sarah E

Well run hotel, fantastic location

This hotel is in an excellent location for those wishing to walk into the old town in 25 minutes or take the local bus 2A (very cheap) or taxi (around 10 euros) both found just outside the hotel. I agree that the bathrooms are a little tired now but they are certainly clean and functionable with a very good shower. I found the bed very comfortable and there was a choice of pillow. Its true, the rooms have no sound proofing at all but we didn't hear any noise from outside to disturb us during the night and with this being an Adults Only hotel there were obviously no crying babies or small children to keep you awake. Excellent choice for breakfast and it was lovely being able to have plenty of seating choice inside or out with no huge queues for hot/cold food or the toast machine which was the fastest I've every encountered! What makes this hotel though is its staff. Everyone including reception and bar/waitress staff are so friendly, helpful and polite. I can't name everyone but Lina on Reception and Aristotle, Sanja and Isla were all fantastic. Would I return - definitely!

 
23.9.2023

Kirjoittanut Sian D

What a find!

What a find! What a gem! Wonderful holiday at Mon Repos Palace which we have recommended to friends since arriving home. Staff were first class, special thanks to Victoria and Lina at reception who were so good to us and Efraime the waiter. A memorable holiday, looking forward to returning there soon!