Elea Beach

Hotelli Elea Beach sijaitsee aivan rannalla ja sieltä on kauniit maisemat Joonianmeren ylitse. Suurella allasalueella viihtyvät niin pienet kuin suuremmatkin lomailijat. Rentoudu palmujen katveessa aurinkotuoleilla lokoillen ja nauti ihanista lomapäivistä. Aamiainen sisältyy hintaan, ja lisämukavuutta lomaan tuo lisämaksullinen puolihoito tai All Inclusive. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä Dassian keskustasta.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hotellin sijainti oli mahtava. Ei liikenteen melua, mutta silti helppo liikku esim- paikallisbuss...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 422 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Elea Beach sijaitsee loistavalla paikalla aivan Dassian rannalla. Allasalueella on kaksi allasta aikuisille, joista toinen on suolavesiallas, ja toisessa on jacuzzi-osio. Lisäksi allasalueella on erillinen lastenallas. Vihreät aurinkovarjot maksutta All Inclusiven varanneille matkustajille. Puolihoidon varanneille matkustajille aurinkotuolit ja -varjot lisämaksusta. Allas- ja rantapyyhkeet lisämaksusta.

Hotellin pääravintolassa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista. Baari sisä- ja ulkotiloissa. Snackbaarissa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia, kuten pizzaa, voileipiä, kakkua ja jäätelöä. Muutamina iltoina hotellilla järjestetään kreikkalainen ilta, jossa esityksiä ja muuta ohjelmaa.

Kuntosali maksutta klo 08.00-20.00 välillä ja hierontaa lisämaksusta. Maksuton pöytätennis, tikanheitto, biljardi ja boccia. Lyhyen kävelyetäisyyden päässä hotellilta on tarjolla vesiurheilulajeja, kuten jet ski, purjelautailua ja riippuliitoa lisämaksusta (hotellin ulkopuolinen palveluntarjoaja). 1.7.-31.8. hotellissa on tarjolla lastenkerho 4-10 vuotiaille lapsille, englanninkielinen henkilökunta. Leikkipaikka.

Maksuton wifi koko hotellissa. Pysäköintimahdollisuus. Vaatteidenvaihtohuone myöhäisen kotiinlähdön varalle. Matkatavarasäilytys. Pesulapalvelu. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee Dassian keskusta, jossa on tavernoja ja ravintoloita pitkän hiekkarannan varrella. Suurempi tarjonta löytyy Korfun kaupungista, joka sijaitsee noin 12 kilometrin päässä. Hotellin ulkopuolella paikallisbussipysäkki.

Ateriat

Sisältyy kesä 2023:

  • Aamiaispöytä sisältyy osassa kahden hengen huoneissa
  • Puolihoito (aamiais- ja lounas- tai illallispöytä) sisältyy osassa kahden hengen huoneissa ja kaikissa perhehuoneissa

Sisältyy kesä 2024:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta: \

  • Puolihoito (aamiais- ja lounas- tai illallispöytä)
  • All Inclusive

All Inclusive

Lisämaksulliseen All Inclusiveen sisältyy:

  • Aamiaispöytä, klo 07.00-10.30.
  • Lounaspöytä, klo 13.00-14.30.
  • Välipaloja ja jäätelöä, klo 10.00-18.00.
  • Illallispöytä, klo 18.30-21.45.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Ranta aivan hotellin vieressä. Ranta on sekoitus hiekkaja ja pikkukiveä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Kesällä 2024 kaikkiin huonetyyppeihin sisältyy aamiaispöytä. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

Hotellit Dassia & Ipsos

Primavera

Hotelli Primavera sijaitsee lähellä keskustaa suositussa ja tunnelmallisessa Dassiassa. Täällä majoitut kävelyetäisyyden päässä kohteen huvituksista ja rannalta. Hotellista löytyy pieni allas aurinkotuoleilla ja -varjoilla sekä viihtyisä snackbaari.

Nafsika

Hotelli Nafsika sijaitsee rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä Korfun Dassiassa. Täällä majoitut kivenheiton päässä rannalta. Hotellilla on suuri ja vehreä allasalue. Iltaisin pääset keskustaan jalkaisin, missä on hyvä valikoima ravintoloita, baareja ja putiikkeja.

Dassia Beach

Hotelli Dassia Beach sijaitsee aivan pyörökivirannan vierellä Dassiassa, täällä voit viettää lomapäiviä hotellin omalla uimalaiturilla. À la carte-ravintolasta on kaunis näkymä merelle ja hotellilta on lyhyt matka keskustaan, jossa on ihania ravintoloita ja viihtyisiä baareja.