Elea Beach

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Elea Beach sijaitsee aivan rannalla, kävelyetäisyyden päässä Dassian keskustasta. Täällä majoitut meren äärellä, ja suurella allasalueella viihtyvät niin pienet kuin suuremmatkin lomailijat. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla lisämaksullisen All Inclusiven.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle. Perhehuone 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,8 10:stä
Perustuu 32 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 180 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Elea Beach sijaitsee loistavalla paikalla aivan Dassian rannalla. Allasalueella on kaksi allasta aikuisille, joista toinen on suolavesiallas, lisäksi erillinen lastenallas ja jacuzzi. Vihreät aurinkovarjot maksutta All Inclusiven varanneille matkustajille. Puolihoidon varanneille matkustajille aurinkotuolit ja -varjot lisämaksusta. Pyyhepalvelu lisämaksusta.

Hotellin pääravintolassa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista noutopöydästä, lisäksi tarjolla on á la carte-ravintola. Baari sisä- ja ulkotiloissa. Snackbaarissa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia, kuten pizzaa, voileipiä, kakkua ja jäätelöä (maksutta All Inclusiven varanneille matkustajille). Muutamina iltoina hotellilla järjestetään kreikkalainen ilta, jossa esityksiä ja muuta ohjelmaa.

Kuntosali maksutta klo 08.00-20.00 välillä ja hierontaa lisämaksusta. Maksuton pöytätennis, tikanheitto ja boccia. Lyhyen kävelyetäisyyden päässä hotellilta on tarjolla vesiurheilulajeja, kuten jet ski, purjelautailua ja riippuliitoa lisämaksusta (hotellin ulkopuolinen palveluntarjoaja). Maksuton wifi yleisissä tiloissa ja vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri. Korkeasesongilla lastenkerho lapsille 4-10 vuotta. Leikkipaikka.

Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee Dassian keskusta, jossa on tavernoja ja ravintoloita pitkän hiekkarannan varrella. Suurempi tarjonta löytyy Korfun kaupungista, joka sijaitsee noin 12 kilometrin päässä. Hotellin ulkopuolella paikallisbussipysäkki.

Ateriat

Puolihoito. All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

  • Aamiaispöytä, klo 07.00-10.30.
  • Lounaspöytä, klo 13.00-14.30.
  • Snackseja, kuten pizzaa/hampurilaisia ja jäätelöä, klo 10.00-18.00.
  • Illallispöytä, klo 18.15-21.45.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.00.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus