Deluxe-junior-sviitti

Deluxe-junior-sviitti parvekkeella ja merinäköalalla. Juniorsviitti sijaitsee hotellin bungalow-osassa. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvalle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso -kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 41 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Parvekkeella on aurinkotuolit, pöytä ja tuoleja. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Nespresso-keitin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi, osassa parvekkeista merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenheitin kahvia ja teetä. Nespresso keitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku/amme ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotelli MarBella Corfussa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin tällä sivuilla mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi. Osassa parvekkeista merinäköala. Perhehuoneet koostuvat makuuhuoneosioista ja olohuoneosiosta, joiden välissä on ovi. Parivuode makuuhuoneosiossa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta olohuoneosiossa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior -perhehuone

Superior-perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi, osassa merinäköala. Perhehuoneet koostuvat makuuhuoneosasta ja olohuoneosasta, joiden välissä on ovi. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kahdesta vuodesohvasta olohuoneosiossa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Osassa huoneista on parveke merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso -kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.