Yialos Village

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Yialos Village soveltuu rauhallisesta tunnelmasta ja käytännöllisistä huoneista pitäville. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä sekä keskustasta että rannalta ja olet aina tervetullut hotellin omistajien pitämään tavernaan.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä sijainti, erittäin siisti ja rauhallinen.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 13 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Yialos Village on hieno hotelli, jossa on kodikas tunnelma. Täällä on viihtyisä aulahuone jossa on tv. Maksuton wifi. Vastaanotto rajoitetuin voimassaoloajoin mutta omistajat tavoittaa myös heidän pitämästään tavernasta joka on noin 200 metrin päässä hotellista. Vähäistä paikallisliikennettä.

Saapuessaan bussi pysähtyy noin 150 metrin päässä hotellista. Matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.

Ateriat

  • Ei sisällä aterioita

Hyvä tietää

  • Lefkoksen ravintoloissa ja myymälöissä hyväksytään useimmiten vain käteismaksu. Lefkoksessa on automaatti, mutta setelit saattavat toisinaan loppua kesken muutamaa päivää ennen uudelleentäyttöä. Arkasassa (noin 30 minuutin matkan päässä) ja Karpathoksen kaupungissa (noin 1 tunnin matkan päässä) on lisää automaatteja.

Hotellit Lefkos

Giorgina

Hotelli Giorgina on yhdessä sisarhotelli Sofian kanssa pidettyjä huoneistohotelleja Lefkoksen rannalla. Yksiöt ovat hyvinvarusteltuja ja lisämaustetta lomaasi saat valitsemalla huoneiston merinäköalalla.

Krinos

Hotelli Krinos sijaitsee hyvällä ja rauhallisella paikalla lähellä rantaa ja keskustaa. Ravintolassa valmistetaan ruokaa itsekasvatetuista vihanneksista.

Lefkos Village

Lefkos Village on viehättävä huoneistohotelli rauhallisessa ympäristössä vain muutaman minuutin matkan päässä kylän tavernoista ja kirkasvetiseltä uimarannalta. Auringosta ja uimisesta voi nauttia myös hotellin uima-altaalla.

Neraida

Hotelli Neraida on hyvä valinta, jos haluat asua lähellä rantaa ja keskustaa. Lefkos on rauhallinen kylä ja huoneistot muodostavat hyvän tukikohdan rauhalliselle rantalomalle. Miltä kuulostaisi majoittua vain 100 askeleen päässä uimarannalta?

Three Dolphins

Hotelli Three Dolphins on pienempi huoneistohotelli rannalla, kävelymatkan päässä Lefkoksen tavernoista ja liikkeistä. Huoneistoissa on parveke rajoitetulla merinäköalalla.

Blue Swan

Blue Swan on yksinkertainen, mutta viihtyisä huoneistohotelli joka sijaitsee heti tunnelmallisen Lefkoksen ulkopuolella. Huoneiston minikeittiössä valmistuvat loma-ateriat, mutta jos haluat ottaa vähän rennommin voit tilata aamiaisen. Hotellin omistajat pitävät myös läheistä tavernaa, jossa tarjoillaan paikallisia herkkuja ja tuoretta kalaa.

Sofia Karpathos

Hotelli Sofia Karpathos ja sen sisarhotelli Gorgina ovat pidettyjä huoneistohotelleja Lefkoksen rannalla. Yksiöt ovat hyvin varusteltuja, ja jos kaipaat lomallesi vähän ekstraa, voit varata huoneiston merinäköalalla.

Sunset Karpathos

Sunset sijaitsee kukkulalla, lyhyeen kävelymatkan päässä Lefkokselta. Hotellista on näkymä niin kylään kuin merelle. Lähistöltä löytyy Lefkoksen hiekkaranta turkoosinsinisellä vedellä. Iltaisin voit kävellä satamaan, jossa on viihtyisiä tavernoja.

Sarris

Tervetuloa Hotel Sarrisiin, joka tarjoaa rentouttavan ilmapiirin. Täällä Sarris-perhe pitää sinusta huolta ja voit vain rentoutua. Hotellissa on pieni uima-allas, eikä ranta ole kaukana. Kaikista huoneista on merinäköala, ja näkymä hotellilta merelle on upea!