Sunset Karpathos

Sunset sijaitsee kukkulalla, lyhyeen kävelymatkan päässä Lefkokselta. Hotellista on näkymä niin kylään kuin merelle. Lähistöltä löytyy Lefkoksen hiekkaranta turkoosinsinisellä vedellä. Iltaisin voit kävellä satamaan, jossa on viihtyisiä tavernoja.


Huonetyyppi

Yksiöitä 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Suihku ja pesutila olivat hyvät tähän mennessä koetuista.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 28 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 400 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Sunsetissa majoitut yksinkertaisista, mutta viihtyisistä huoneistoista, jotka sijaitsevat kahdessa eri rakennuksessa. Hotelli sijaitsee hieman korkeammalla, mutta täältä on upeat näkymät Lefkoksen yli. Omistajat pyörittävät pientä Small Paradise -tavernaa, joka sijaitsee lähellä kylää ja toivottaa tervetulleeksi hotellin vieraat.

Maksuton wifi. Korkeuseroja hotellialueella. Vastaanotto auki 7.30-11.00, muina aikoina henkilökunnan tavoittaa Small Paradise -tavernasta. Noin 400 metriä minimarkettiin. Saapumisen/kotiinlähdön yhteydessä bussi pysähtyy noin 400 metrin päähän hotellilta ja matkatavarat tulee kuljettaa loppumatka itse. Jyrkkä mäki hetellile. Ei liikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Yksinkertainen aamiainen

Hyvä tietää

Vastaanotto avoinna klo 7.00-11.00, muina aikoina henkilökunnan tavoittaa Small Paradise -tavernasta.

Lefkoksella on rajoitetusti pankkiautomaatteja, joten suosittelemme varaamaan käteistä mukaan ennen kuin saavut hotellille. Enemmän automaatteja löytyy Karpathoksen kaupungista, jonne on noin tunnin matka hotellilta.

Hotellit Lefkos

Giorgina

Hotelli Giorgina on yhdessä sisarhotelli Sofian kanssa pidettyjä huoneistohotelleja Lefkoksen rannalla. Yksiöt ovat hyvinvarusteltuja ja lisämaustetta lomaasi saat valitsemalla huoneiston merinäköalalla.

Krinos

Hotelli Krinos sijaitsee hyvällä ja rauhallisella paikalla lähellä rantaa ja keskustaa. Ravintolassa valmistetaan ruokaa itsekasvatetuista vihanneksista.

Lefkos Village

Lefkos Village on viehättävä huoneistohotelli rauhallisessa ympäristössä vain muutaman minuutin matkan päässä kylän tavernoista ja kirkasvetiseltä uimarannalta. Auringosta ja uimisesta voi nauttia myös hotellin uima-altaalla.

Neraida

Hotelli Neraida on hyvä valinta, jos haluat asua lähellä rantaa ja keskustaa. Lefkos on rauhallinen kylä ja huoneistot muodostavat hyvän tukikohdan rauhalliselle rantalomalle. Miltä kuulostaisi majoittua vain 100 askeleen päässä uimarannalta?

Three Dolphins

Hotelli Three Dolphins on pienempi huoneistohotelli rannalla, kävelymatkan päässä Lefkoksen tavernoista ja liikkeistä. Huoneistoissa on parveke rajoitetulla merinäköalalla.

Yialos Village

Yialos Village soveltuu rauhallisesta tunnelmasta ja käytännöllisistä huoneista pitäville. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä sekä keskustasta että rannalta ja olet aina tervetullut hotellin omistajien pitämään tavernaan.

Blue Swan

Blue Swan on yksinkertainen, mutta viihtyisä huoneistohotelli joka sijaitsee heti tunnelmallisen Lefkoksen ulkopuolella. Huoneiston minikeittiössä valmistuvat loma-ateriat, mutta jos haluat ottaa vähän rennommin voit tilata aamiaisen. Hotellin omistajat pitävät myös läheistä tavernaa, jossa tarjoillaan paikallisia herkkuja ja tuoretta kalaa.

Sofia Karpathos

Hotelli Sofia Karpathos ja sen sisarhotelli Gorgina ovat pidettyjä huoneistohotelleja Lefkoksen rannalla. Yksiöt ovat hyvin varusteltuja, ja jos kaipaat lomallesi vähän ekstraa, voit varata huoneiston merinäköalalla.

Sarris

Tervetuloa Hotel Sarrisiin, joka tarjoaa rentouttavan ilmapiirin. Täällä Sarris-perhe pitää sinusta huolta ja voit vain rentoutua. Hotellissa on pieni uima-allas, eikä ranta ole kaukana. Kaikista huoneista on merinäköala, ja näkymä hotellilta merelle on upea!