Neraida

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Neraida on hyvä valinta, jos haluat asua lähellä rantaa ja keskustaa. Lefkos on rauhallinen kylä ja huoneistot muodostavat hyvän tukikohdan rauhalliselle rantalomalle. Miltä kuulostaisi majoittua vain 100 askeleen päässä uimarannalta?


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti, näköala, siisteys, huoneen koko ja varustetaso.
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 80 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Neraida on pieni ja yksinkertainen huoneistohotelli, joka sijaitsee hyvällä paikalla lähellä Lefkoksen keskustaa. Maksuton wifi. Vastaanotossa on rajoitetut aukioloajat ja aukeaa useimmiten aamulla klo 11.00. Lentokenttäkuljetus pääsee noin 50 metrin päähän hotellilta, matkatavaroita ei kuljeteta. Paikallisliikennettä. Rannalle mentäessä on ylitettävä tie.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Lefkoksen ravintoloissa ja myymälöissä hyväksytään useimmiten vain käteismaksu. Lefkoksessa on automaatti, mutta setelit saattavat toisinaan loppua kesken muutamaa päivää ennen uudelleentäyttöä. Arkasassa (noin 30 minuutin matkan päässä) ja Karpathoksen kaupungissa (noin 1 tunnin matkan päässä) on myös automaatit.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.