Blue Swan

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Blue Swan on yksinkertainen, mutta viihtyisä huoneistohotelli joka sijaitsee heti tunnelmallisen Lefkoksen ulkopuolella. Huoneiston minikeittiössä valmistuvat loma-ateriat, mutta jos haluat ottaa vähän rennommin voit tilata aamiaisen. Hotellin omistajat pitävät myös läheistä tavernaa, jossa tarjoillaan paikallisia herkkuja ja tuoretta kalaa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kokonaisuus ja henkilökunta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 21 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Yksinkertainen ja suosittu, perheomisteinen huoneistohotelli noin kilometrin päässä Lefkoksesta. Omistajat pitävät myös hotellin vieressä olevaa tavernaa. Tavernassa voit nauttia paikallisista herkuista sekä tuoreesta kalasta.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Hotellilla ei ole vastaanottoa, mutta tapaat omistajat tavernassa. Kävelymatka kivi-/pikkukivirannalle, jossa on myös muutamia aurinkotuoleja ja -varjoja. Muutamana päivänä viikossa paikallisbussi kulkee pääkaupunki Pigadiaan (tai Karpathoksen kaupunkiin kuten me sitä kutsumme). Luonnonympäristö, paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiainen
  • Puolihoito (aamiainen ja illallinen)

Ateriat tarjoillaan hotellin viereisessä tarvernassa.

Hyvä tietää

  • Kortilla voi maksaa vain harvoissa Lefkoksen ravintoloissa ja myymälöissä. Lefkoksessa on pankkiautomaatti, mutta rahat voivat joskus loppua siitä ja voi kestää pari päivää ennen kuin se täytetään. Pankkiautomaatti on myös Arkasassa, noin 30 minuutin päässä Lefkoksesta, ja Karpathoksen kaupungissa, noin 1 tunnin päässä Lefkoksesta.

Hotellit Lefkos

Gorgina (osa entistä Gorgina & Sofia hotellia)

Hotelli Gorgina on yhdessä sisarhotelli Sofian kanssa pidettyjä huoneistohotelleja Lefkoksen rannalla. Yksiöt ovat hyvinvarusteltuja ja lisämaustetta lomaasi saat valitsemalla huoneiston merinäköalalla.

Krinos

Hotelli Krinos sijaitsee hyvällä ja rauhallisella paikalla lähellä rantaa ja keskustaa. Ravintolassa valmistetaan ruokaa itsekasvatetuista vihanneksista.

Lefkos Village

Lefkos Village on viehättävä huoneistohotelli rauhallisessa ympäristössä vain muutaman minuutin matkan päässä kylän tavernoista ja kirkasvetiseltä uimarannalta. Auringosta ja uimisesta voi nauttia myös hotellin uima-altaalla.

Neraida

Hotelli Neraida on hyvä valinta, jos haluat asua lähellä rantaa ja keskustaa. Lefkos on rauhallinen kylä ja huoneistot muodostavat hyvän tukikohdan rauhalliselle rantalomalle. Miltä kuulostaisi majoittua vain 100 askeleen päässä uimarannalta?

Three Dolphins

Hotelli Three Dolphins on pienempi huoneistohotelli rannalla, kävelymatkan päässä Lefkoksen tavernoista ja liikkeistä. Huoneistoissa on parveke rajoitetulla merinäköalalla.

Yialos Village

Hotelli Yialos Village soveltuu rauhallisesta tunnelmasta ja käytännöllisistä huoneista pitäville. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä sekä keskustasta että rannalta ja olet aina tervetullut hotellin omistajien pitämään tavernaan.

Sunset (Lefkos)

Sunset sijaitsee kukkulalla, lyhyeen kävelymatkan päässä Lefkokselta. Hotellista on näkymä niin kylään kuin merelle. Lähistöltä löytyy Lefkoksen hiekkaranta turkoosinsinisellä vedellä. Iltaisin voit kävellä satamaan, josta löytyy viihtyisiä tavernoja.

Sofia (aiemmin osa Gorgina & Sofiaa)

Hotelli Sofia ja sen sisarhotelli Gorgina ovat pidettyjä huoneistohotelleja Lefkoksen rannalla. Yksiöt ovat hyvin varusteltuja, ja jos kaipaat lomallesi vähän ekstraa, voit varata huoneiston merinäköalalla.