Kokemuksia Socrates -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Socrates -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

100% matkustajista suositttelee

77 arvostelua
Erinomainen
 
61
Erittäin hyvä
 
15
Hyvä
 
1
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

15.7.2019

Kirjoittanut Merja K Masku, Suomi

Rauhallisella paikalla

Hotelli on kahdessa rakennuksessa, joiden välissä on uima-allas. Olimme 2 viikkoa apartementoksen puolella. Näkymä merelle, joskin aika niukasti merta 2 kerroksesta näkyi. Viihtyisän oloinen paikka, kaksiossa tilavat huoneet, olohuone pienen keittiön kanssa ja erillinen iso makuuhuone, jossa parisänky. Erittäin siisti ja tilava oli myös kylpyhuone, jossa oli mukava kulma kylpyamme. Keittiön varusteet oikein hyvät, kahvin-ja vedenkeitin sekä voileipägrilli ja pieni jääkaappi. Astiasto hyvin riittävä ja erittäin kattava. Iso parveke, jolle pääsi sekä makuuhuoneesta että olohuoneesta. Ilmastointi molemmissa huoneissa. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Päärakennuksessa myös pieni baari. Myös ilmainen kuntosali alakerrassa. Siivous 6 krt viikossa ja pyyhkeet vaihdettiin joka toinen päivä. Ilmainen Wifi ja tallelokero. Rantaan tosi lyhyt matka sekä lähimpään pieneen minimarkettiin, jossa muuten aivan mahtavan ystävällinen pariskunta. Suosittelen Socratesta ehdottomasti.

 
19.10.2017

Kirjoittanut johannar610 Kotka, Suomi

Aivan ihana hotelli!

Hotelli on todella mahtava. Matkustimme alle vuoden vanhan lapsen kanssa, ja etukäteen jännitin, saako vauva sängyn sillä hotelli ei vastaanottanut ennakkovarausta siitä. Kun saavuimme hotellille, hotellin omistaja antoi lapsiperheille ensimmäisenä huoneet ja tuli itse esittelemään meille huoneen. Huone oli iso ja tilava. Parveke oli todella iso. Vauvalle löytyi sänky ja syöttötuoli. Hotellin omistaja pariskunta oli hyvin ystävällistä, ja palveli henkilökohtaisesti. Loman loputtua tuli melkein surku, kun piti lähteä pois. Siivous toimi loistavasti ja huoneet olivat siistejä. Mikäli vielä palaamme Karpathokselle, menemme varmasti tähän hotelliin uudestaan.

 
30.5.2017

Kirjoittanut KariP447

Lomamme .

Tämä hotelli oli todella positiivinen yllätys . Huoneisto tosi tilava , kaikki tarpeellinen oli . Ilmainen Wifi ,tallelokero , keittiö ja ilmastointi ! Henkilökunta todella sydämmellisiä , niin lapset kuin vanhemmatkin , kaikki töissä yrityksessä ! Oli hieman herkkä hetki pois lähtiessä ! Jäi yksi parhaimmista kokemuksista kreikan hotelleista ! Ei melua , rauhallinen ympäristö . Pikadiaan kiva kävelymatka , joitain satoja metrejä , ranta lähellä . Pikadian ranta on pitkä ja hyvä . Pikadian puoleinen pää suosii lapsiperheitä. Paljon olisi hyvää sanottavaa niin hotellista kuin karpathoksesta , mutta käykääpä viihtymässä ! Meillä kuudes reissu pikadiassa.

 
27.6.2018

Kirjoittanut MereteOO Stavern, Norja

Lovely apartment and a warm welcome

We arrived quite late in the evening but were greeted by the hotel manager Chrisa with a warm smile and a cold bottle of water. All guests were shown to their apartments and taken good care of. The apartment is of good standard with WiFi, small kitchen, two air cons and some toiletries. The apartments have a nice pool, fitness room and balcony. As we have a late flight we wanted to go to the beach and agreed with Chrisa to be able to take a shower by the fitness room after we came back. She would arrange for fresh towels. The apartments are about 10 minutes walking distance to the city center but both restaurants and a mini market is close by. Highly recommended from my side and we would love to come back here :)

 
2.10.2017

Kirjoittanut Andreas L

Great hotel with friendly staff

A very good kitchen. Soft beds. A nice pool and super friendly staff. But best of all is the gym! Everyting you need in one place :) if you want to rent a car there is a good place just next door. 2min walk to the beach and 10min walk to town