Kokemuksia Olympic Karpathos -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,6 10:stä Perustuu 57 arvioon
Kokonaisuus
 
7,6 / 10
Puhtaus
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,9 / 10
Huone/huoneisto
 
7,2 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


6 10:stä

+
Siisteys
-
Altailla suihkuja, ei saanut vedenkeitintä

Vahvistettu asiakas: 2024-05-22


6 10:stä

+
Allas alue, kaappitila
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-04


7 10:stä

+
Henkilökunta
-
Oli kyllä kerrottu, että rinteessä, mutta se oli paljon jyrkempi ja pimeässä ei mitään valoja ( ei johtu kyllä hotellissa)

Vahvistettu asiakas: 2023-10-04


8 10:stä

+
Mukava henkilökunta
-
Huoneet huonossa kunnissa varsinkin kylppäri!!

Vahvistettu asiakas: 2023-10-04


5 10:stä

+
Ilmanraikastin
-
Aamupalalle vihanneksia ja hedelmiä.Pyyhkeet karheita.Sänkyihin petauspatjat.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-13


10 10:stä

+
-
Hotellin sijainti korkealla rinteessä oli haastava. Ei oikein viitsinyt lähteä kävelylle koska takaisin tullessa ylämäki oli sitä luokkaa että tuntui kuin sydän pysähtyisi.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-30


8 10:stä

+
Rauhallinen.
-
Sängyt olivat todella huonot, kovat patjat. 2 erillistä sänkyä, pariskuntaa kurja nukkua erillään, sängyt lasitettu vierekkäin, mutta eivät mene yhteen vaan jää 39cm rako.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-30


8 10:stä

+
-
Matkaa varatessani etsin hieman parempaa hotellia ja varasin esitteen mukaan kolmen tähden hotellin. Hotellilla kuitenkin heti sanottiin että hotelli on kahden hotelli. Tämä pitäisi korjata hotellin esittelyyn. Kylpyhuone oli huono ja suihkua piti pitää kädessä suihkussa käynnin ajan eikä suihkuverhoa ollut.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-30


8 10:stä

+
Allasalue todella siisti ja palvelu hotellissa tosi ystävällistä. Sijaintikin on hyvä vaikka vähän joutuu mäen päälle kiipeämään mutta se ei lomalla haittaa jos päivän ainut ponnistus on kävellä mäki ylös.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-30


4 10:stä

+
Allasalue
-
Aamiainen oli todella surkea, tarjolla ei esimerkiksi ollut mitään tuoretta.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-23


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Olympic Karpathos -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

42% matkustajista suositttelee

82 arvostelua
Erinomainen
 
15
Erittäin hyvä
 
28
Hyvä
 
27
Ei kovin hyvä
 
9
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

4.8.2019

Kirjoittanut GlobeTrotting791086

Rauhallinen hotelli Karpathoksen kaupungissa.

Hotelli sijaitsee rinteessä, joten helteisimpään aikaan hotellille palaaminen oli usein tuskaista. Onneksi allasalueella oli aina tilaa, joten altaaseen pääsi viilentymään heti. Aamiainen kuului hintaan, ja se oli keskinkertainen. Leipää, juustoa, kananmunaa, kahvia. Viikon ajan jaksoi tällä ihan hyvin. Lapsille tarjolla suklaamuroja. Hotelli oli siisti ja henkilökunta ystävällistä. Aina oli puhtaat lakanat ja pyyhkeet. Miinuksena kallis ilmastointi, 9€/päivä/huone. Kahdesta huoneesta sai jo maksaa pitkän pennin ja kaupunkivero päälle. Apollomatkoilla tällä hotellilla on kolme aurinkoa, itse antaisin kaksi, sillä itseäni vähän kuitenkin vaivasi jonkinlainen jämähtänyt tunnelma niin huoneissa kuin altaallakin, jo pelkästään 80-luvulta olevien aurinkotuolien, suihkuverhojen ja matkatelkkareiden vuoksi. Pienellä päivityksellä saisi todella paljon viihtyisämmän kokemuksen.

 
22.5.2018

Kirjoittanut MrMakinen2015 Eurooppa

Hiljainen hotelli mäen päällä

Olimme viikon toukokuussa 2018 tässä hotellissa. Siisti rauhallinen hotelli joka sijaitsee jyrkän mäen päällä kuten esitteessä on mainittu. Mukava henkilökunta. Aamiainen ihan riittävä tähän hintaan jossa oli kahvia, teeta, leipää, sämpylää, kinkkuleikettä ja juustoa. Pari sorttia kanamunaa ja mehua. Kreikkalaista jugurttia ja persikoita. Aamupala tarjoillaan klo 8.30-10.30. Huoneessa oli ihan tilava jääkaappi mutta ei siis mitään minikeittiötä. Sänky oli 190cm ja +90kg aikas heikko sillä kropassa tuntui patjan jouset. Myöskin sängyn puukehikot aiheutti sen että 190 ja pidemmät kärsivät nukkuessa.

 
27.7.2016

Kirjoittanut matiasfinland

Four tourists from Finland

God hotel and very friendly staff.Breakfast is god time but breakfast bread is all same. Wi-fi worked better reception than rooms. Hotelli oli hyvä ja henkilökunta oli todella ystävällinen.Aamiaisella sai leipää jugurttia fetaa tomaattia kurkkua muroja vesimelonia kinkkua juustoa ja juomaksi kahvia ja mehua. Wi-fi toimi pätkitellen huoneissa joten kannattaa mennä aulaan jos haluaa katsoa nettiä. Todella hyvä hotelli hinta laatu suhteeltaan. SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI

 
22.7.2016

Kirjoittanut perrtsa2015 Sastamala, Suomi

Siisti ja rauhallinen hotelli

Hotelli oli erittäin siisti ja rauhallinen. Asuimme hotelissa viikon eikä koko aikana kuulunut mitään häiritseviä ääniä. Huone siivottiin joka päivä. Sijainti on muuten hyvä, mutta rannan suunnasta hotellille on aika jyrkkä nousu. Toisaalta jalkalihakset siinä ylös-alas rampatessa vahvistuivat. Linja-autoasema on hotellilta kivenheiton päässä. Samoin hyvä ruokakauppa. Busseilla pääsee kätevästi esim. eri puolella saarta oleville uimarannoille ja myös viehättäviin pikkukyliin. Aamiaisessa olisi ehkä hieman toivomisen varaa. Jo monipuolisempi ja laadukkaampi leipätarjonta parantaisi kokonaisuutta. Tarjolla oli kahta erilaista leipää, voita, kinkkua, juustoa, keitettyä kananmunaa, marmeladia, jugurttia, vesimelonia, kahvia, teetä , mehua ja pikkuleipiä.. Kahvi ja mehu eivät olleet kovin maukkaita. Yhtenä aamuna oli paistettuja munia ja yhtenä munakasta. Uima-allas on hyvä ja siisti ja suhteellisen kookaskin. Aurinkotuoleja voisi ehkä olla muutama enemmän. Joinakin päivinä olivat kaikki käytössä. Palvelu oli kaikin puolin kohteliasta. Siitäkään ei mitään valittamista. Liikuntarajoitteisille ei hotellia voi suositella korkeuserojen vuoksi, muille kylläkin!

 
23.9.2023

Kirjoittanut 437luigia Castel Volturno, Italia

È un albergo a 2 stelle..tutto qua.Buona la posizione a 5 minuti a piedi dal centro.

Pur sapendo che è un albergo a 2 stelle ci sono un paio di fattori negativi:la colazione è I letti. La colazione non si può chiamare nemneno cosi..i letti erano troppo vecchi la mattina ti svegliavi già stanco. Apprezzo la signora delle pulizie.