Kokemuksia Olympic (Karpathos) -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,3 10:stä Perustuu 39 arvioon
Kokonaisuus
 
7,3 / 10
Puhtaus
 
7,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,2 / 10
Huone/huoneisto
 
6,9 / 10
Palvelu
 
7,8 / 10

Viimeisimmät arviot


6 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-06


7 10:stä

+
Ihana parveke, mistä näimme auringonlaskun. Miellyttävä henkilökunta. Se että vastaanotto oli auki 247 oli meille erittäin kiva juttu. Vaikka sivuilla luki aamupalan pienoudesta, meille se oli ihan riittävä.
-
Mielestämme hotelli oli hieman jumahtanut ajassa. Olin matkalla avopuolisoni kanssa, ja sängyn rako häiritsi meitä kovasti. Itse entisenä matkailuvirkailijana minua häiritsi suihkuverho erittäin kovsti. ei ole mitään epähygienisempaa. Televisiota emme katselleet, mutta tuollainen pieni laatikko joka ei edes toiminut on erittäin turha olla olemassa huoneessa.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-29


8 10:stä

+
Hyvä sijainti,pyyhkeet ja lakanat vaihdettiin riittävän usein.Huoneiston maisemat OK.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-29


8 10:stä

+
Rauhallinen, hyvä palvelu
-
aamiainen todella suppea

Vahvistettu asiakas: 2019-09-22


8 10:stä

+
Viihtyisä allasalue, hyvä vastaanotto ja mukava henkilökunta. Hotelli lähellä palveluita, joskin mäki jyrkähkö ja pitkä kävellä. Vuokra-auton sai hyvin pysäköityä hotellin viereen kujalle.
-
Huone jo vanha, sänky kova. Jääkaappi piti kovaa ääntä. Huoneisiin pieni modernisointi ei tekisi pahaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-22


7 10:stä

+
hyvä sijainti
-
aamupalan monipuolistaminen, aamupala oli suppeastakin suppeampi. hotelli sijaitsee jyrkän mäen päällä. hotellihuoneessamme oli vain yksi ehjä pistorasia. toinen pistorasia oli rikki, näiden korjaaminen.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-15


9 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta, varsinkin aamiastarjoilun nuori nainen! Aina hymyilevä ja auttavainen:) Siivooja rouva, joka ilmeisesti on ollut hotellin henkilökuntaa iät ja ajat oli myös ystävällinen ja huomaavainen. Sisällä hotellissa oli siistiä.
-
Aamiaiselta puuttui, näin suomalaiselle normi aamupala-asiat, eli kurkku, salaatti ja tomaatti. Tomaattia oli joinain aamuina ja joinain taas ei. "Appelsiinimehu" oli karmaisevaa, mutta onneksi pystyi ottamaan oman veden aamupalalle. Suihku puuttui allasalueelta!

Vahvistettu asiakas: 2019-09-15


3 10:stä

+
Rauhallinen ympäristö.
-
Aamupala todella vaatimaton. Tarjolla ei ollut yhtään tuoreita vihanneksia tai hedelmiä. En suosittele hotellia lapsiperheille. Hotellinhenkilökunta ei suhtautunut lapsiin kovin myönteisesti. Saimme jo sisäänkirjautumistilanteessa ohjeita ,miten lapsen kanssa täytyy hotellissa toimia, eikä olo ollut kovin tervetullut. Olemme rauhallinen perhe ja meillä on vain yksi lapsi. Hotellin olisi parempi ehkä olla ottamatta lapsiperheitä asiakkaaksi jos lasten läsnäolo koetaan liian häiritsevänä.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-15


8 10:stä

+
Sijainti, siisteys, henkilökunta, allasalue ja sen rauhallisuus
-
Aamupala voisi olla vähän monipuolisempi, vaikka olikin ihan riittävä. Ehkä enemmän vihanneksia tai hedelmiä.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-08


8 10:stä

+
-Lähellä kaupunkia -Tilava allasalue, jossa ei ollut ruuhkaa -Mukava henkilökunta
-
Wifi ei toiminut kunnolla -Viemärin haju suihkutilassa -Aamupalalle toivoisi tuoreita hedelmiä ja vihanneksia

Vahvistettu asiakas: 2019-09-01


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Olympic (Karpathos) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

42% matkustajista suositttelee

67 arvostelua
Erinomainen
 
12
Erittäin hyvä
 
24
Hyvä
 
25
Ei kovin hyvä
 
4
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

4.8.2019

Kirjoittanut GlobeTrotting791086

Rauhallinen hotelli Karpathoksen kaupungissa.

Hotelli sijaitsee rinteessä, joten helteisimpään aikaan hotellille palaaminen oli usein tuskaista. Onneksi allasalueella oli aina tilaa, joten altaaseen pääsi viilentymään heti. Aamiainen kuului hintaan, ja se oli keskinkertainen. Leipää, juustoa, kananmunaa, kahvia. Viikon ajan jaksoi tällä ihan hyvin. Lapsille tarjolla suklaamuroja. Hotelli oli siisti ja henkilökunta ystävällistä. Aina oli puhtaat lakanat ja pyyhkeet. Miinuksena kallis ilmastointi, 9€/päivä/huone. Kahdesta huoneesta sai jo maksaa pitkän pennin ja kaupunkivero päälle. Apollomatkoilla tällä hotellilla on kolme aurinkoa, itse antaisin kaksi, sillä itseäni vähän kuitenkin vaivasi jonkinlainen jämähtänyt tunnelma niin huoneissa kuin altaallakin, jo pelkästään 80-luvulta olevien aurinkotuolien, suihkuverhojen ja matkatelkkareiden vuoksi. Pienellä päivityksellä saisi todella paljon viihtyisämmän kokemuksen.

 
22.5.2018

Kirjoittanut MrMakinen2015 Eurooppa

Hiljainen hotelli mäen päällä

Olimme viikon toukokuussa 2018 tässä hotellissa. Siisti rauhallinen hotelli joka sijaitsee jyrkän mäen päällä kuten esitteessä on mainittu. Mukava henkilökunta. Aamiainen ihan riittävä tähän hintaan jossa oli kahvia, teeta, leipää, sämpylää, kinkkuleikettä ja juustoa. Pari sorttia kanamunaa ja mehua. Kreikkalaista jugurttia ja persikoita. Aamupala tarjoillaan klo 8.30-10.30. Huoneessa oli ihan tilava jääkaappi mutta ei siis mitään minikeittiötä. Sänky oli 190cm ja +90kg aikas heikko sillä kropassa tuntui patjan jouset. Myöskin sängyn puukehikot aiheutti sen että 190 ja pidemmät kärsivät nukkuessa.

 
27.7.2016

Kirjoittanut matiasfinland

Four tourists from Finland

God hotel and very friendly staff.Breakfast is god time but breakfast bread is all same. Wi-fi worked better reception than rooms. Hotelli oli hyvä ja henkilökunta oli todella ystävällinen.Aamiaisella sai leipää jugurttia fetaa tomaattia kurkkua muroja vesimelonia kinkkua juustoa ja juomaksi kahvia ja mehua. Wi-fi toimi pätkitellen huoneissa joten kannattaa mennä aulaan jos haluaa katsoa nettiä. Todella hyvä hotelli hinta laatu suhteeltaan. SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI

 
22.7.2016

Kirjoittanut perrtsa2015 Sastamala, Suomi

Siisti ja rauhallinen hotelli

Hotelli oli erittäin siisti ja rauhallinen. Asuimme hotelissa viikon eikä koko aikana kuulunut mitään häiritseviä ääniä. Huone siivottiin joka päivä. Sijainti on muuten hyvä, mutta rannan suunnasta hotellille on aika jyrkkä nousu. Toisaalta jalkalihakset siinä ylös-alas rampatessa vahvistuivat. Linja-autoasema on hotellilta kivenheiton päässä. Samoin hyvä ruokakauppa. Busseilla pääsee kätevästi esim. eri puolella saarta oleville uimarannoille ja myös viehättäviin pikkukyliin. Aamiaisessa olisi ehkä hieman toivomisen varaa. Jo monipuolisempi ja laadukkaampi leipätarjonta parantaisi kokonaisuutta. Tarjolla oli kahta erilaista leipää, voita, kinkkua, juustoa, keitettyä kananmunaa, marmeladia, jugurttia, vesimelonia, kahvia, teetä , mehua ja pikkuleipiä.. Kahvi ja mehu eivät olleet kovin maukkaita. Yhtenä aamuna oli paistettuja munia ja yhtenä munakasta. Uima-allas on hyvä ja siisti ja suhteellisen kookaskin. Aurinkotuoleja voisi ehkä olla muutama enemmän. Joinakin päivinä olivat kaikki käytössä. Palvelu oli kaikin puolin kohteliasta. Siitäkään ei mitään valittamista. Liikuntarajoitteisille ei hotellia voi suositella korkeuserojen vuoksi, muille kylläkin!

 
2.8.2018

Kirjoittanut robert_236

Vacation 2018

For two stars hotel is this hotel very nice. Good breakfast , nice and friendly people, clean room and pool. Only beds are not so good. Location very quiet and peaceful, close to the beach, restaurant, stores.