Kokemuksia Almyra Village -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 183 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
7,9 / 10

Viimeisimmät arviot


3 10:stä

+
Ei oikeastaan mikään.
-
Apaattinen tunnelma, perhe joka hotellia pyöritti oli todella elämäänsä kyllästyneitä ja tunnelma oli kaukana Kreikkalaisesta. 2 viikon loman aikana perhe taisi kerran tervehtiä meille. Lähtiessä kukaan ei kysellyt miten loma sujui oliko kaikki ok, tämähän olisi pitänyt jo ekana iltana kysyä miten olemme viihtyneet jne. Rahastus oli tärkein, eli sen muistivat, että yksi päivä istuimme tunnin pari rantatuoleissa, joista veloitettiin 10€. Samoin lähtöpäivän myöhäinen check out muistettiin laskuttaa, joka oli 40€. Tämäkin surkeasti järjestelty, että saavumme hotellille 21 illalla, mutta huone pitäisikin luovuttaa jo kello 11 lähtöpäivänä vaikka bussi noutaa vasta 18.30 illalla. Maksuton ilmastointi oli ainut positiivinen tässä kohteessa.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-20


10 10:stä

+
Hieman syrjäisempi sijainti Pigadian keskustaan nähden ja meren välitön läheisyys. Huoneet olivat suuret ja avarat. Hotelli oli rauhallinen ja erittäin viihtyisä ja asiakaspalvelu ensiluokkaista.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-20


10 10:stä

+
Kaksio oli todella iso. Huoneistossa oli kaksi parisänkyä. Hotellilla työskentelevät ihmiset olivat todella ihania.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-20


9 10:stä

+
Tilava huoneisto
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-30


10 10:stä

+
Mukava omistajapariskunta. Kaikki sujui hyvin.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-19


9 10:stä

+
Todella hyvä ilmastointi,ihana näköala,tilava huoneisto,iso jääkaappi,ystävällinen omistajapariskunta.erinomaiset siivoojat.
-
Pyyhkeet voisi vaihtaa loman puolessa välissä eikä toiseksi viimeisenä päivänä.Leikkuulauta olisi hyvä olla.Hotellilla olisi hyvä olla Apollomatkojen kansio-ainakaan siitä ei mainittu joten oletan ettei sellaista ollut. Ei haittaisi jos hotellillakin olisi karttoja luettavana ja mainoksia tms ympäristöstä.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-12


3 10:stä

+
Ilmastointi toimi
-
Surkeaa palvelua, tai ei sitä palveluksi voinut kutsua. Erittäin töykeä paikan pitäjä (mies). Ei mitään käytöstapoja. Kyttäsi jatkuvasti ja huomautteli/vihelteli moukkamaisesti naurettavista asioista! En ole ikinä kokenut noin surkeaa käytöstä yhdessäkään hotellissa/lomapaikassa!

Vahvistettu asiakas: 2023-06-14


9 10:stä

+
Omistajaperhe, location location location
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-07


9 10:stä

+
Ystävällinen palvelu ja siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-07


10 10:stä

+
Palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2023-05-31


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Almyra Village -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

97% matkustajista suositttelee

100 arvostelua
Erinomainen
 
68
Erittäin hyvä
 
21
Hyvä
 
8
Ei kovin hyvä
 
2
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

6.7.2019

Kirjoittanut JuhaN118

Loistava perheloma

Vietimme ihanan viikon siistissä ja kotoisassa hotellissa. Hotellin pieni koko takaa loistavan asiakaspalvelun. Altaalla oli aina tilaa ja ranta oli lähellä. Erityisesti mieleen jäi avulias ja ystävällinen henkilökunta sekä hotellin herkullinen lounas ja aamupala. Suosittelen 😃

 
25.10.2018

Kirjoittanut Heisku Kouvola

Perheloma

Viikon perhereissu 7 hengen voimin. Hotellissa oli erittäin hyvin huomioitu huonetoiveemme, eli me isovanhemmat olimme yläkerrassa ja lapsiperhe alakerrassa. Hotelli on erittäin siisti, huoneet tilavat ja sängyt hyvät. Lisäksi todella ystävällinen ja auttavainen henkilökunta ja huomioivat lapset mukavasti. Hotellin aamiainen oli erittäin hyvä ja palvelu pelasi kaikin puolin. Hotellin sijainti ihan rannalla oli lapsiperheelle loistava. Matka keskustaan oli 1,5 km ja se taittui yleensä lasten jaksamisen vuoksi toiseen suuntaan taksilla. Taksi oli hintava (7 e) noin lyhyestä matkasta (vrt. Rhodos, jossa 5 e kaikki matkat kaupungin sisällä). Karpathos saarena oli hieno ja karuhko paikka, jonne on hyvä vielä joskus palata. Parasta oli se, että mitään valtavia turistimääriä ei ollut ja pääsi keskustelemaan paikallisten kanssa elämästä Kreikassa ja Suomessa. Suosittelen!

 
17.8.2017

Kirjoittanut maikkiis Helsinki, Suomi

Ihana hotelli

Vietimme kaksi rentouttavaa viikkoa Almyra Villagessa enkä oikein löydä mitään moitittavaa. Hotellissa oli kiireetön ja yksityinen tunnelma vaikka paikka oli loppuunmyyty. Aina löytyi hyvin tilaa altaalta eikä aamupalalla ollut ruuhkaa. Henkilökunta oli erityisen kiitettävää! Meidän yksi vuotias tulee ikävöimään pitkään ihania tätejä. Hotelli sijaitsee jonkun matkan päässä keskustasta mutta se oli toki tiedossa. Joka ilta ei lapsen kanssa jaksettu kaupunkiin mutta se ei ollut ongelma. Vietimme yhden mukavimmista lomista Almyra Villagessa. Ehdottomasti suositeltava paikka!

 
22.1.2017

Kirjoittanut 611elinap Akaa, Suomi

Rauhallinen loma

Oikein kiva, pieni ja rauhallinen hotelli. Samaa voi sanoa koko saaresta. Siellä muuten tuulee, aina ja lujaa :) Aamiainen valittavissa listalta ja suppeahko. Huoneiston keittiön kaapit haisivat järkylle, siitä miinus. Muuten hyvä laittaa ruokaa. Muutamia vesi ja sähkökatkoja, mutta ne selvitettiin saman päivän aikana.

 
17.1.2020

Kirjoittanut Parsifalia

It looks better on the outside!

Nice surroundings, wellthought and maintained, but not very clean with hair on the floor and on the tiles, mould in the bathroom and a shower that spritzes everywhere! Not to mention the drain full of hair and black stuff, that doesn’t allow the water to get through! I had to buy declogging from the super market to clean it a bit! The towels also were in bad shape, old and dirty, I was asking the cleaning lady to bring me new ones every time! The owner at the end told me, that her rooms are clean enough for the Scandinavians, that she mostly work with and that’s why she doesn’t like to rent the rooms to Greeks! The beach also in front is crap with slippery rocks in the beginning of the water, plus the hotel is not walking distance to the city! Stay better in Ammoopi, a great beach, and rent a small car to drive to the city in the evening!