Plaza

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Plaza sijaitsee Kalymnoksella meren äärellä ja hotellissa voit ihastella merinäkymää niin huoneista kuin allasalueelta. Hotellin alapuolella sijaitsee Massouri Beach, josta on näkymät myös pienelle Telendoksen saarelle. Lyhyen kävelymatkan päästä löytyy ravintoloita ja kauppoja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

5,7 10:stä
Perustuu 13 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 200 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Plaza sijaitsee Kalymnoksella aivan Massouri Beachin kupeessa, joka on tunnettu kristallinkirkkaasta vedestä. Allasalueelta on kaunis merinäkymä sekä aurinkotuoleja ja -varjoja maksutta. Hotellin ravintolassa on tarjolla aamiaispöytä merinäkymin ja allasalueella on snackbaari, joka tarjoilee yksinkertaisia annoksia ja juomia. Massouri Beachilla on myös rantabaari. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri ja koko hotellialueella on maksuton wifi (yhteyden vahvuus vaihtelee). Vastaanotossa on maksuton tallelokero hotellin vieraille.

Hotelli Plaza sijaitsee Massourin sydämessä, kävelymatkan päässä kylän ravintoloista, baareista ja kaupoista. Kalymnoksen saareen on helppo tutustua vuokra-autolla tai bussilla. Hotellissa on parkkipaikka. Loman aikana voit vierailla esimerkiksi Agios Savvasin nunnaluostarissa tai pienellä Telendoksen saarella, jonne pääsee veneellä.

Ateriat

Yksinkertainen aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.