Kalypso Kalymnos

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Tervetuloa lomalle hotelli Kalypsoon, joka sijaitsee viihtyisässä Myrtiesissä, Kalymnoksen saarella. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla lähellä tavernoja ja baareja. Täällä voit nauttia lomapäivästä altaalla tai rannalla ihaillen näkymää Egeanmerelle ja vastapäiselle Telendoksen saarelle. Huoneistossa on kaikki tarvittava omatoimisen loman viettoa varten.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Yksiö 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Erittäin ihana ja ystävällinen henkilökunta, siivoojia myöden. Siivous ensiluokkaista.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 47 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Kalypso sijaitsee keskeisellä paikalla Myrtiesin kylässä Kalymnoksella. Viihtyisä allasalue, josta on näkymät kohti Egeanmerta ja Telendoksen saarta. Altaassa on matalampi osio lapsille sekä jacuzzi. Aurinkotuolit ja -varjot. Snackbaari, joka tarjoilee pientä purtavaa ja virkistäviä juotavaa.

Maksuton wifi allasalueella. Lentokenttäkuljetus pysähtyy jyrkän mäen alapuolelle, noin 100 metrin päähän hotellista. Myrtisin keskusta tavernoineen, baareineen ja kauppoineen sijaitsee vain kivenheiton päässä.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiainen

Aamiainen tarjoillaan noutopöydästä hotelli Zephyroksessa, joka sijaitsee tien toisella puolella.

Hotellit Kalymnos

Aegean Homes

Hotelli, jossa on helppo viihtyä. Täällä asut kodikkaissa huoneistoissa, joista on merinäkymä. Jopa hotellin vieressä olevasta tavernasta on näkymät jotka tekee mieli tallentaa, älä siis unohda kameraa. Ruoan jälkeen on mukava tehdä kävelyretki rantaan ihailemaan ilta-aurinkoa.

Philoxenia

Hotelli Philoxenia sijaitsee aivan Massourin kylän ulkopuolella. Täällä voit nauttia kauniista näkymistä merelle ja vuorille, sekä läheiselle Telendoksen saarelle. Rantaan on lyhyt kävelymatka, mutta lämpimistä päivistä voi nauttia myös altaalla. Jos kiipeily on sinun lajisi, voimme vinkata että lähellä on joitakin Kalymnoksen parhaista kiipeilypaikoista.

Zephyros

Tervetuloa lomailemaan rauhalliselle Kalymnoksen saarelle ja rentoutumaan pidettyyn Zephyros hotelliin. Hotellissa on moderneja kahden hengen huoneita, joista osan parvekkeelle meri pilkahtelee. Rannalle on vain kivenheiton matka ja Myrtiesin keskustakin on aivan kulman takana. Hotelli toimii mainiona tukikohtana tutustustuessasi Kalymnoksen tunnettuihin vaellus- ja kiipeilyreitteihin.

Plaza

Plaza sijaitsee Kalymnoksella meren äärellä ja hotellissa voit ihastella merinäkymää niin huoneista kuin allasalueelta. Hotellin alapuolella sijaitsee Massouri Beach, josta on näkymät myös pienelle Telendoksen saarelle. Lyhyen kävelymatkan päästä löytyy ravintoloita ja kauppoja.

Kantouni Beach Boutique Hotel

Tervetuloa Kantouni Beach Boutique Hoteliin, joka sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä Kalymnoksen rantaa. Hotellilla on viihtyisiä huoneita ja sviittejä, joista useat tarjoavat upeat näkymät kohti merta. Pienen kävelymatkan päässä sijaitsee monia paikallisia ravintoloita ja baareja aivan meren äärellä.

Evanik Chic Hotel

Evanik Chic Hotel on tyylikäs boutique-hotelli, jossa on viihtyisät huoneet. Lisäylellisyyttä varten voit varata kahden hengen huoneen, jonka ulkotilassa on poreallas. Täällä sinua tervehtii kreikkalainen vieraanvaraisuus ja hotellin kahvilassa voit nauttia drinkin ja välipalan päivällä tai illemmalla. Hotelli sijaitsee Pothian keskustassa kävelymatkan päässä satamasta, ravintoloista ja baareista.