Marcos Beach

Vietä lomaasi pidetyssä ja mukavassa hotellissa Marcos Beach rauhallisessa ympäristössä Ioksella. Marcos Beach sijaitsee lähellä saaren tunnettua rantaa Mylopotas Beachia, jossa on tarjolla useita hauskoja vesiurheilulajeja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti, ilmapiiri, allasalue.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 226 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Marcos Beach on rauhallisella paikalla sijaitseva keskitason hotelli lähellä suosittua Mylopotaksen rantaa, ravintoloita ja minimarketteja. Täällä on viihtyisä allasalue, josta on näkymät rannalle maksuttomine aurinkotuoleineen ja -varjoineen sekä snackbaari. Mikäli haluat pulahtaa mereen, voit kävellä alamäkeä pitkin rannalle.

Seurahuone, jossa TV. Maksuton wifi yleisissä tiloissa, hetkittäin heikompi yhteys. Noin 2,5 km Choraan, jossa on monipuiolisempi tarjonta ravintoloita, myymälöitä ja baareja. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Yksinkertainen aamiainen.

Hotellit Ios

Far Out Hotel & Spa

Far Out Hotel & Spa sijaitsee muutaman kilometrin päässä Chorasta, rannan yläpuolella. Hotellilla on oma pieni spa, ja mieletön näkymä Mylopotasin rannalle. Tervetuloa tähän viihtyisään hotelliin Iokselle.

Far Out Village

Far Out Villagen ehdottomasti paras ominaisuus on sen sijainti! Hotelli sijaitsee aivan Mylopotasin rannalla, ja rannan ja hotellin välissä on viihtyisä allasalue.