Marcos Beach

Vietä lomaasi pidetyssä ja mukavassa hotellissa Marcos Beach rauhallisessa ympäristössä Ioksella. Marcos Beach sijaitsee lähellä saaren tunnettua rantaa Mylopotas Beachia, jossa on tarjolla useita hauskoja vesiurheilulajeja.

Lomia löytöhinnoin!

Kreikan lomat nyt jopa -45 % kesä,- heinä- ja elokuussa. Varaa nyt!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys ja rauhallinen sijainti.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 238 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Marcos Beach on rauhallisella paikalla sijaitseva keskitason hotelli lähellä suosittua Mylopotaksen rantaa. Täällä on viihtyisä allasalue, josta on näkymät rannalle maksuttomine aurinkotuoleineen ja -varjoineen sekä snackbaari. Mikäli haluat pulahtaa mereen, voit kävellä alamäkeä pitkin rannalle.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Saavuttaessa ja lähdettäessä lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 300 metrin päässä hotellilta. Matkatavaroiden kuljetukseen saatavilla apua tarvittaessa, mutta kulku pysähtymispaikalta ja pysähtymispaikalle omatoimisesti. Noin 2,5 km Choraan, jossa on monipuiolisempi tarjonta ravintoloita, myymälöitä ja baareja. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiainen

Hotellit Ios

Eden Ios

Eden Ios on yksinkertainen hotelli Iosin kaupungin ulkopuolella. Hotellin omistajat tarjoavat vierailleen aina parasta kreikkalaista palvelua, ja palvelutaso onkin saanut hyviä arvosteluja aiemmilta matkailijoilta. Hotellissa vallitsee mukava ja rauhallinen ilmapiiri. Vuokraa auto ja tutustu Iosin kaupunkiin, jossa on suuri valikoima yökerhoja, ravintoloita ja baareja.