Venetsian rannat

Venetsian rannat

Venetsia ei ole ensisijaisesti tunnettu hyvistä uimarannoistaan. Yleensä viikonloppu Venetsiassa koostuu hyvästä ruoasta, taiteesta ja kulttuurista sekä viinistä. Jos kuitenkin haluat viettää yhden päivän meren äärellä, se ei ole mahdotonta. Hyppää paikallisjunaan, vuokraa auto tai ota vesibussi ja saavut hiekkarannalle tunnissa! 

Lido di Venezia

Lido di Venezia on pieni saari Venetsian rannikolla. Saari on täydellinen retkikohde aurinkoiselle rantapäivälle. Hyppää vesitaksiin, vaporettoon, josta pääset noin viidessä minuutissa Lidoon. Lidossa on maksutottomia ja yksityisiä rantoja, joissa voit vuokrata aurinkosängyn. Suosittu rannikkoalue Lidossa on nimeltään Gran Viale Santa Maria Elisabetta, vaikka D'Annunzio onkin matkailijoiden suosikki. 

Punta Sabbione 

Cavallinon kaupungissa odottaa 15 kilometrin pituinen hiekkaranta. Cavallino sijaitsee hieman kauempana kuin Lido, mutta kaupunkiin pääset helposti Venetsiasta. Vesitaksilla matka kestää puolesta tunnista tuntiin. Täältä löydät aikataulut ja hinnastot. Voit myös ottaa junan San Donà-Jesolo ja vaihtaa bussiin, joka lähtee kohti Jesolo i San Donaa.

Muita rantoja Venetsiassa

Jos sinulla on aikaa, voit myös lähteä hieman kauemmas Venetsiasta, ja matkustaa ihanille rannoille noin tunnin ajomatkan päässä. Sottomarina sijaitsee noin 70 minuutin päässä Venetsiasta, Bibioneen ajat noin 80 minuuttia, ja saman matkan päässä sijaitsee myös Rosolina Beach. 

Vesitaksi Venetsiassa