Aktiviteetteja ja nähtävyyksiä Milanossa

Tekemistä ja nähtävää Milanossa

Milanossa on paljon hauskaa tekemistä. Jos et halua tehdä ostoksia tai syödä kaupungilla, löytyy sieltä myös paljon museoita kaikkiin tyyleihin ja makuihin. Lue lisää muutamista Milanon nähtävyyksistä ja aktiviteeteista, joista pidämme aivan erityisesti.

Milano Card 

Jos haluat vierailla viikonloppuna museoissa voi olla hyvä idea ostaa Milano City Pass. Kortilla saat käyttää julkista liikennettä maksutta ja voit valita yli 500 nähtävyydestä ja museosta. Hinnat ja korttiin sisältyvät nähtävyydet löytyvät  Milano City Passin sivuilta.

Milanon Triennaali

Design- ja taidemuseo Triennale di Milano, Milanon triennaali, on jännittävä museo Milanossa. Täällä on näyttely “Milan Triennial Exhibition of Decorative Arts and Modern Architecture”. Näyttely pidettiin ensimmäisen kerran vuonna 1936 ja on siitä asti järjestetty epäsäännöllisin väliajoin, mutta on odotuksen arvoinen. Museo sijaitsee kauniissa Palazzo dell’Arte –nimisessä talossa, jonka suunnitteli Giovanni Muzio ja avautui vuonna 1933.

Veneretki Naviglio Grandella

Naviglio Grande on Milanon historiallinen kanaali. Se rakennettiin 1100- ja 1200-luvuilla ja on 50 kilometriä pitkä. Aiemmin sitä käytettiin tavaran kuljettamiseen, tänäpäivänä se kutsuu sinut veneretkelle ohi maatilojen, kauniiden asuinrakennusten, ravintoloiden ja kauppojen. Huhtikuusta syyskuuhun Mellan järjsetetään useita veneretkiä Naviglio Grandella. 

Colonne di San Lorenzo

Yksi Milanon vanhimmista nähtävyyksistä ovat roomalaiset rauniot, mukaan lukien Colonne di San Lorenzon pylväät. Ne sijaitsevat Milanon keskustassa San Lorenzon kirkolla. Kolonaadit koostuvat 16 pitkästä pylväästä ja niiden uskotaan olevan siirretty muualta 400-luvulta, luultavasti temppelistä tai julkisesta kylpylästä. Tunne historian siipien havina tässä taianomaisessa paikassa!