Segara Village

  • Trooppinen puutarha
  • Moderni sisustus ja balilaiset perinteet
  • Rannalla

Hotelli Segara Village sijaitsee aivan rannalla, ja sitä ympäröi suuri, vehreä keidas. Hotellissa on kolme uima-allasta, ravintoloita ja spa. Hotelli on kuin balilainen paratiisi moderneilla huoneilla ja ystävällisellä henkilökunnalla.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-3 hengelle. Kampanjahuone (talvi 19/20) 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Aivan ihana henkilökunta ja nopea palvelu. Wifi kattaa koko suuren hotellialueen ja vähän katuaki...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1852 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Segara Village on viihtyisä hotelli, joka on ollut balilaisen perheen omistuksessa yli 60 vuotta. Vehreässä ympäristössä sijaitseva hotelli on rakennettu perinteiseen balilaiseen tyyliin ja sisustettu modernisti. Allasalueella on uima-allas ja erillinen lastenallas, sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Jacuzzi ja allasbaari, joka tarjoaa eksoottisia cocktaileja, kylmää olutta ja muita juomia. Lähistöltä löytyy vaaleahiekkainen ranta, jossa voit pulahtaa Intian valtamereen.

Ravintola Le Pirate tarjoaa kansainvälisiä ja balilaisia annoksia, kun taas rantaravintola Minamin ruokalistalta löytyy japanilaista ruokaa paikallisista raaka-aineista. Rantakadulla on myös tasokas kahvila, josta löytyy erikoiskahveja ja lounge-bar, jossa järjestetään iltaisin ohjelmaa.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton tennis, pöytätennis, biljardi ja rantalentopallo. Maksuton pysäköinti. Spa, jossa kauneuskeskus ja hierontaa, lisämaksusta. Vesiaktiviteetit lisämaksusta.

Ateriat

Aamiainen. Puolihoito lisämaksusta.