Prime Plaza Sanur

  • Keskeinen sijainti
  • Maksuton bussi rannalle
  • Palmujen reunustama allasalue

Prime Plaza Sanur on erinomainen vaihtoehto kun haluat viettää rentouttavaa lomaa ravintoloiden ja baarien läheisyydessä. Rentoudu aurinkotuolissa allasalueella tai hotellin yksityisellä rannalla, minne pääset maksuttomalla hotellibussilla. Miksi et osallistuisi hotellin joogatunnille tai kokeilisi ihanaa jacuzzia?


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Deluxe-huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Allasalue ja palvelutaso.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1269 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Prime Plaza Sanurissa on moderni ilmapiiri ja sijainti on vehreässä puutarhassa Sanurissa, Balilla. Hotellialueen keskeltä löytyy palmujen reunustama allasalue sekä maksuttomat aurinkotuolit- ja varjot. Allasbaari tarjoilee yksinkertaisia annoksia ja välipalaa. Hotellissa on maksuton kuljetus päivittäin rannalle, mistä löytyy hotellin rantabaari.

Hotellissa on Sanur Harum-buffetravintola, jossa aloitat päiväsi ihanalla aamiaisella. Hotellissa on myös kahvila à la carte-listalla ja loungebaari. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Suuri kuntosali. Maksuton tennis ja biljardi. Joogaa maksutta. Hierontaa lisämaksusta. Kauneuskeskus lisämaksusta. Pesulapalvelu ja huonepalvelu lisämaksusta. Vastaanotto on auki vuorokauden ympäri. Balin suurin turistikohde Kuta sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Sanurista.

Ateriat

Aamiaispöytä.