Legian Beach

  • Keskellä kaunista rantaa
  • Vehreä ympäristö
  • Rento ilmapiiri lähellä Kutan sykettä

Hotelli Legian Beach sijaitsee erinomaisella paikalla rannalla. Kutan ravintolat ja ostosmahdollisuudet ovat kävelymatkan päässä. Hotelli edustaa perinteistä balilaista tyyliä modernilla varustetasolla. Huoneet ja bungalowit sijaitsevat vehreässä puutarhassa, missä on palmuja ja kukkia. Rannalla voit nauttia kauniista auringonlaskusta.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3781 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Legian Beach sijaitsee rauhallisessa ympäristössä rannalla lähellä Kutan keskustaa. Hotellissa on kaksi allasta, joista toisessa on lastenosio sekä poreallas. Swim up-baari ja allas-/snackbaari. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Legian Beach sijaitsee aivan hotellin ulkopuolella, joten voit nauttia ihanasta pulahduksesta meressä sekä kauniista auringonlaskuista.

Ulkoilmaravintola Bale Banjar tarjoilee erinomaisia annoksia eurooppalaiseen, indonesialaiseen ja itämaiseen tyyliin. Ravintola Laissa voit kokeilla paikallisen keittiön herkkuja ja Ole Ocean Patiossa voit nauttia ruokaa ja juomaa suoraan aurinkotuolilta katsellen merinäköalaa. Hotellissa on myös pasta- ja pizzanurkkaus, mikä on auki lounasaikaan sekä useita baareja.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Ruuanlaittokursseja lisämaksusta, joilla opit lisää balilaisesta keittiöstä. Tennistä ja surffausta sekä surffaus- sekä sukelluskursseja lisämaksusta. Spa ja hieronta lisämaksusta. Hotellin oma lastenkerho. Matkamuistomyymälä. Pesulapalvelu lisämaksusta. Viihdettä. Maksuton hotellibussi Kutan keskustaan kahdesti päivässä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, Bale Banjar, klo 7.00-10.00.
  • À la carte-lounas sis. lasin paikallista viiniä, Ocean Terrace tai Gino's.
  • Yksinkertainen lounas allasbaarissa.
  • Välipaloja ja virvokkeita Lila Chita VIP Loungessa, sisältäen Cocktail hourin klo 17.00-18.00.
  • À la carte-illallinen sis. lasin paikallista viiniä, Ocean Terrace tai Lais.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-24.00 (ei sisällä aamiaista).

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä klo 12 asti kotiinlähtöpäivänä.