Apollo Mondo Family Resort

Tervetuloa Apollo Mondo Family Resorts - perhehotelliin! Valikoimamme parhaista perhehotelleista löytyy tekemistä niin kaiken ikäisille – esimerkiksi lastenkerhoa, uimakoulua sekä erilaisia liikuntavaihtoehtoja. Mukavan päivän jälkeen maistuu maukas ja terveellinen illallinen. Lapsille on tietysti oma noutopöytä, jostuu löytyy perheen pienempien herkkuja. Ja kun kaipaat hieman extraa, voit hemmotella itseäsi Mondo Coffeessa, josta löydät laadukkaita kahveja sekä tuorepuristettuja mehuja.

Hotelli, jossa lomailusta nauttii koko perhe

Family Mondo Resorts-hotelleihimme on kehitetty matkustajiemme toiveiden mukaisesti ja hotelleissa on aina kyseisen matkakohteen tunnelma. Hotellimme ovat viihtyisiä, usein lähellä rantaa ja niissä on ilmainen wifi. Mondo Family -hotelleissamme viihtyy takuuvarmasti jokainen perheenjäsen!

 

Apollo Mondo Family Resorts:

Lastenkerho ja uimakoulu

Ryhmäliikuntatunteja ja kuntosali

Pinnasänky, syöttötuoli ja rattaat

Mondon ruoka- ja juomakonsepti

Maksuton wifi

Katso kaikki Apollo Mondo-hotellit

 

Apollon oma Polly & Mino Playtime

Kesällä lapset pääsevät iloitsemaan lomasta Apollon uudessa lastenkerhossa nimeltä Polly & Mino. Lastenkerho järjestetään koulutetun, suomenkielisen henkilökunnan johdolla Mythos Beachissa ja Kipriotis Mariksessa, Kaya Sidessa kerho järjestetään skandinaavisen ohjaajan johdolla. Hauskojen aktiviteettien lisäksi lastenkerhossa on mahdollisuus oppia uusia asioita, kuten sanoja paikallisesta kielestä tai tutustumaan paikalliseen ruokakulttuuriin. Lisäksi Apollon lastenkerhon ihanat hahmot Polly & Mino tulevat usein vierailulle kerhopäivän aikana. Kaikki 4-11–vuotiaat ovat tervetulleita!                                Hinta 55 €/viikko.

"... Polly & Mino lastenkerhossa lapset viihtyivät mainiosti...
Johanna, lomailija, Mythos Beach

Uimakoulu hotelleissa

Suosituissa uimakouluissamme polskitaan koulutettujan, skandinaavisten ammattilaisten johdolla. Uimataidon opettelu mukavampaa, kun aurinko paistaa ja vesi on lämmintä, ja jokapäiväinen harjoittelu tuottaa usein nopeasti hyviä tuloksia. Puolen tunnin hauskan ja vaihtelevan uimakoulun jälkeen lapsilla on koko päivä aikaa treenata uusia liikkeitä! Tartu tilaisuuteen ja varaa lapsellesi kesän matkalle uimakoulu tai yksityistunti tarpeiden mukaan. Alkaen 55 €/viikko.


Workout with Apollo

Liikuntaa ja rentoutumista

Olemme huomanneet, että yhä useammat matkustajat haluavat treenata lomallaan. Näin ollen olemmekin panostaneet urheiluun ja treenaukseen uusissa perhehotelleissamme. Treenin jälkeen on mukava pulahtaa raikkaaseen uima-altaaseen, nauttia terveellisestä ruuasta ja vierailla kylpylässä. 

Ryhmäliikuntatunteja koko perheelle

Tarjoamme joka päivä neljä erilaista treenivaihtoehtoa ulkona. Tunnit vedetään kokeneen, skandinaavisen oppaan johdolla ja valikoimasta löytyy aina liikuntavaihtoehtoja koko perheelle. Mikäli matkustat alle 11-vuotiaiden lasten kanssa ja haluat osallistua tunneille, on Polly & Mino lastenkerho auki samaan aikaan ryhmäliikuntatuntien kanssa. 


Mondo – hyvää ja terveellistä!

Mondo Coffee – kahvi- ja mehubaari

Kahvi- ja mehubaari Mondo Coffee on koko perheen ajanviettopaikka. Laadukkaiden kahvien ja mehujen ääressä voitte suunnitella vaikka seuraavaa retkeänne ja nauttia kahvilan antimista. Kahvilahenkilökunta on koulutettu maailman tunnetuimpien baristojen avustuksella, tervetuloa nauttimaan!

Terveellistä ruokaa

Yhdessä huippukokkien kanssa olemme luoneet uniikin Mondo Food & Beverage -konseptin , missä pääpaino on terveellisessä ja hyvässä ruuassa ja juomassa. Lapsille löytyy lisäksi oma buffet, mistä löytyy vaihtoehtoja perheen pienempienkin makuun.


Suorat lentokenttäkuljetukset

Apollo Mondo Family Resortin vieraana voit varata suorat lentokenttäkuljetukset. Lentokenttäbussin ensimmäinen pysähdyspaikka menomatkalla ja viimeinen pysähdyspaikka paluumatkalla on aina varaamasi hotelli.

Lomalle vähemmällä pakkaamisella

Matkustaessasi Family Mondo Resorts-hotelleihimme selviät vähemmällä pakkaamisella. Varaa ennakkoon pinnasänky, syöttötuoli ja rattaat matkan varauksen yhteydessä tai Minun lomani-sivulta.


Apollo Mondo Family Resort Hotellit

Valitse maa ja matkakohde

Luokitus

Etäisyys rantaan

Etäisyys keskustaan

Majoituksessa tulee olla

Aurinko & uinti

Ruoka & juoma

Ateriat

Huone/huoneisto

Hyvinvointi

Muut

Suositellut hotellit

Majoitustyyppi

Hinta