Kokemuksia Sunbeach Hotel & Resort -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sunbeach Hotel & Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

75% matkustajista suositttelee

431 arvostelua
Erinomainen
 
234
Erittäin hyvä
 
141
Hyvä
 
36
Ei kovin hyvä
 
9
Huono
 
11

Viimeisimmät 5 arviota

17.2.2019

Kirjoittanut Finishcouple84

Mahtava ruoka!

Allinclusive hotellia Gambiasta valitessa, ykkösenä oli itselle hyvä ruoka ja tässä hotellissa arvostelujen perusteella on hyvä ruoka. No sitä se todellakin oli. Hyvin paljon vaihtelua ruoissa ja kaikki oli erittäin maistuvaa. Tuli syötyä jopa liikaa aina koska kaikkea piti ottaa :D Hotelli on siisti, huoneet on hienoja, ilmastointi pelaa. Palvelu on erittäin hyvää. Käytin pesulapalvelua kerran loman aikana, pyykit haettiin 10 aamulla ja kun tuli huoneeseen 15 aikaan, oli pyykit pestynä siellä jo odottamassa. Henkilökunta myös todellakin parasta mitä missään ikinä. Aamulla tarjoillaan smiling coffee of Tea :) ihana paikka. Suosittelen.

 
4.2.2019

Kirjoittanut SatuK301 Oulu, Suomi

Hyvä hotelli aikuisille

Tämä hotelli osoittautui kolmesta kokeilemastamme hotellista parhaimmaksi. Saimme merinäköalallisen huoneemme mukavan lyhyen matkan päästä sekä baarista että rannalta. Tässä hotellissa kaikki toimi. Siivottiin hyvin. Ruokailutilat olivat väljät, aina mahtui syömään eikä mikään loppunut kesken. Tarjoilu oli ripeää. Henkilökuntaa oli riittävästi ja se oli asiallista ja iloista. Ranta oli väljä ja aurinkotuoleja riitti kaikille halukkaille. Uimaaltaan ympärillä taas oli tiiviimpi tunnelma eikä sinne aina mahtunut ellei herännyt varhain. Täällä ei ollut paljonkaan lapsia, joka loi myös rauhallista tunnelmaa. Joka ilta oli ohjelmaa ja sen katsomiseen oli hyvin tilaa. Ohjelma päättyi klo 22 aikoihin ja hotellialue oli öiseen aikaan hiljainen.

 
1.1.2019

Kirjoittanut PasiT107

Hymyilevä hotelli - smiling hotel

Ensivaikutelma hotellista ei ollut mairitteleva - paikallisesti neljän tähden hotelli suomessa saisi sen yhden. Tuntuma hotellista kuitenkin parani päivä päivältä. Palvelualttius ylsi viiden tähden tasolle koko loman ajan. Yleistilat avarat ja siistit ja henkilökuntaa joka nurkalla.Sähkökatkoja oli vain muutama ja lämmintä vettä riitti suihkusta. Ruuista tulee myös useampi tähti, ne olivat hyviä ja valikoima riittävän runsasta - pitää muistaa että ollaan Afrikassa. Ruoka-aine kipeille ei ollut omia pöperöitään, eikä missään kerrottu mikä mitäkin sisälsi, kysymällä varmaan selkiää. Huonesiivous/ pyyhkeet joka päivä. Altaalla riittävästi tuoleja ja jo halajaa rantaan niin se löytyy vierestä, tuoli/baaripalvelut ylettyvät sinne saakka. Homma toimii ja smiling coffee aamuisin on varmaankin legenda. 😁 Nice hotel, wonderful staff, good food - enything else you need?

 
17.2.2018

Kirjoittanut Pasi L Lahti, Suomi

Yksi parhaista

Siisti juuri remontoitu 2016 All Inclusive hotelli. Ystävällinen henkilökunta ja OTG oppaat heti hotellin ulkopuolella. Ruokaa moneen makuun ei kuitenkaan juuri paikallista. Liha, kana ja kala vaihtoehdot lisukkeineen. Aamupalalla munakkaan ja letunpaistopiste. Jälkiruokia valtavasti. Alkoholi logal hieman varauksella makujen suhteen, paitsi olut. Välipaloja tarjolla allasalueella ja jäätelöä allasnaarista. Hiekkaranta pienellä varauksella. Hinta ja laatu kohtaavat. Kokonaisuutena tpdella hyvä.

 
28.1.2018

Kirjoittanut Olli H Uusikaupunki, Suomi

Gambian parhaita hotelleja

Kaikki toimi heinosti. Lämmin vesi riitti aina, mikä on kuulemma harvinaista. Sähkökatkot noin minuutin mittaisia, ei ollut usein. Huone iso. Huoneessa, tallelokero, jääkaappi, ilmastointi, sähköpistokkeet eurooppalaisia (ei tarvi adapteria), iso vaatekaappi ja paljon laskutilaa eli pöytiä. Henkilökunta erittäin ystävällistä. Ruoka ihan ok, aamiainen aina sama, päivällä ja illalla, lihaa, kalaa, kanaa, salaatteja, jälkiruoka kakkuja ja hedelmiä. Altaalla klo 15 melontime ja 16 teetime. Olut ja viinit ihan juotavia ja erilaisia driksuja saa 10-23. Altaalla ja rannalla juomat tuodaan aurinkotuoleille, ettei rasitu! Rauhallinen hotelli, ei jonoja mihinkään ja musikki ei huuda kovin kokoajan. Lepoa lomalla haluaville ihana hotelli, bilettäjät menkööt muualle. Huonoa oli, altaan vesi 20-22c, mitattu omalla mittarilla. Rannan hiekassa kaikenlaista muoviroskaa paljon. Viihdetiimi oli huono, ei saanut ihmisä innostumaan oikein mistään ja mitä oli päivän ohjelmassa ei pitänyt paikkaansa. Illan showt oli hyvin vaatimattomia, muutama hyvä bändi. Häviää 100-0, karibialle, Kap Verdelle, Egyptille ruuassa ja viihteessä, mutta on huomioitava hotelli on pieni ja ollaan Afrikassa. Mitä kuulin muilta jotka ovat käyneet samassa kohteessa jopa 5 kertaa niin hotellissa sai varmaan parasta palvelua ja ruokaa mitä Gambiassa voi saada. Suosittelen gambiaan matkaajille, ei halvin, mutta paras!